Forum Sklep esterownik.pl Black Friday 2019 Subskrybuj | ||||
|
||||
sq9tbu
|
Jakie promocje szykuje Firma na BF?
|
|||
|
||||
toriman
|
Przyłączam się do pytania.
|
|||
|
||||
karoka65
|
Za darmo będą dawać a może jeszcze dopłacać do sprzętu, kto wie?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
To nie wiecie? Większość mediów o tym trąbi!? Do każdego kupionego pieca w Krakowie dostajecie tonę węgla i około 20h prac społecznych gratis. |
|||
|
||||
leON22
|
Ja liczę na ten ZESTAW od ES , za przysłowiową złotówkę , za mój czas poświęcony na Forum . Jak nie teraz to może na Mikołaja albo Gwiazdkę
|
|||
|
||||
toriman
|
@leON22 - faktycznie byłoby miło gdyby trochę zeszli z ceny, bo taki zestaw i mi by się przydał a tak to tylko się oblizuję przy każdej wizycie kontrolnej na stronie.
|
|||
|
||||
karoka65
|
Narzekali na RBRy a w nich taki zestaw to standardowe wyposażenie już od dłuższego czasu
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ja tam kupiłem w BF zestaw do podłogówki , i jestem mega zadowolony zwłaszcza że doszło sterowanie PWM siłowników
Ceny nie pamiętam , ale chyba z połowę taniej mi wyszło wszystko ,a troche tego było |
|||
|
||||
toriman
|
HURRA JEST TANIEJ BRAĆ NIE ZWLEKAĆ Dzięki - BF w toku... No i kupione |
|||
|
||||
ven
|
Tak, przygotowaliśmy trochę promocji. Zapraszamy do przeglądania sklepu.
Mamy też nowy produkt, który działa z naszym systemem radiowym. To nowy czujnik temperatury i wilgotności z wyświetlaczem e-ink. https://sklep.esterownik.pl/produkt/114 A tutaj w zestawie z modułem radiowym i czujnikiem zewnętrznym: https://sklep.esterownik.pl/produkt/116 |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Czujniki kupione za połowę ceny. HipHip Hurra.
|
|||
|
||||
coolio
|
Czujnik BTB5 "Czujnik współpracuje tylko ze sterownikami od wersji oprogramowania 1.1.30.10: eCoal.pl v3.5, Pello v3.5, bruli.pl v3.5, które są wyposażone w moduł radiowy RM1. " A ostania opisana aktualizacja dla ecoal 3.5 to Wersja: 1.1.30.4. |
|||
|
||||
pawel3
|
będzie wypuszczona nowa aktualizacja. lada dzień
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Jeden z nielicznych sklepów który robi prawdziwy BF
|
|||
|
||||
seba
|
Dzięki Ameno25...
|
|||
|
||||
budgie1
|
Fajny sprzęt.
|
|||
|
||||
adzik
|
Będzie jeszcze kiedyś ten czujnik? Czy już tylko te BT4? No i czekamy na Święta... |
|||
|
||||
iwett21
|
Cześć , może nie na temat ale nie wiesz gdzie poszukać numer urządzenia? musze go podać bo nie działa mi esterownik a nie wiem gdzie go poszukać
|
|||
|
||||
adzik
|
W ustawieniach masz.
|
|||