Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 Statystyki oraz poziom paliwa Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
leON22
![]() |
W każdym pomieszczeniu , to raczej ciśnienie
![]() |
|||
|
||||
Sa1666
![]() |
Na szczescie w zime nikt kopal nie bedzie.. A jak beda dlugie przerwy w dostawie to polecam zmienic dostawce internetu
![]() |
|||
|
||||
PLUS-MAD
![]() |
Sa1666 awarie każdemu się zdarzają. Oprócz internetu mogą wyłączyć prąd. Ja mam piec na upsie spiętym z agregatem. Zauważ proszę, że coraz częściej się trąbi, że ileś tam tysięcy ludzi jest bez prądu. Jak dla mnie sterownik bruli i listwa HB2 nie są dopracowane. Na schemacie ( w internecie )wyświetla mi, że pompa CO2 uruchomiła się a tak faktycznie stoi. Dopiero wejście w zakładkę rozszerzenia wykaże nam czy ta pompa chodzi czy nie. Z poziomu panelu operatorskiego nie ma opcji uruchomienia pompy podłogowej podłączonej prze HB2.
|
|||
|
||||
Sa1666
![]() |
Rozumiem ze temat zgloszony do osob odpowiedzialnych?
|
|||
|
||||
PLUS-MAD
![]() |
W zeszłym roku rozmawiałem przez telefon z Panem Markiem Kowalskim,który wiedział o tym problemie i wspomniał że poprawią to przy okazji wprowadzenia dodatkowych obwodów. Dzisiejsza aktualizacja nie naprawiła błędu.
|
|||
|
||||
Kulin
![]() |
3 lata temu prosiłem o taką funkcję, że nie zawsze dosypuje się do pełna, a on i tak pokazuje że pełny zasobnik. Czasami człowiek chce potestować kilka rodzajów ekogroszku i wtedy nie ma co patrzeć na te wskazania.
Tak samo jak się w wydarzeniach wpisuje np. ilość zakupionego opału, też by mogło pokazywać ile jeszcze zostalo... taki bajer ale dlaczego nie skoro jest wiele innych. |
|||
|
||||
CzeslawH
![]() |
Witam Może nie dokładnie w tym temacie bo mam kocioł na pellet, ale zrobiłem to następująco. Przy pustym zasobniku wsypuje 1 worek pelletu , rozgarniam do równego poziomu i zaznaczam markerem wewnątrz zbiornika poziom. Następnie dosypuje 2 worek, rozgarniam, zaznaczam i tak do 10 worka ( zasobnik 150 kg ). Co jakiś czas wyrównuje poziom bo zsypuje się w rogu podajnika i wiem ile mi jeszcze pozostało. I to działa ![]() |
|||
|
||||
anaana
![]() |
Jak to boli 😢😢😢😭😭😭
Brak odzewu jest gorszy od jakiejkolwiek odpowiedzi. |
|||
|
||||
Kulin
![]() |
CzeslawH mamy 21 wiek i sterownik Bruli... Zaznaczanie poziomu markerem to może i dobry sposób, ale dla programistów bruliego to strzał w policzek.... a może i dobrze
![]() Ostatnio dużo współpracuje z programistami ale na dużo większej skali, powiem tylko że nie ma rzeczy niemozliwych... kwestia chęci, kto wie może z nowym rokiem przyjdą - kolejnym nowym rokiem |
|||
|
||||
LiMat
![]() |
Od 00:54 mam brak wykresów i statystyk. Ma ktoś ten problem?
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
U mnie wszystko OK
![]() |
|||
|
||||
pitaszek
![]() |
Brak statystyk od 5.00, wykresów od 7.00.
Coraz częściej zdarzają się takie problemy, ale jak zauważyłem u części użytkowników jest wszystko ok. Ciekawe dla czego tak wybiórczo pada platforma? |
|||
|
||||
LiMat
![]() |
Dzięki. Trzeba cierpliwie czekać, jak mówili w serwisie.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||