Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne brak schematu na ios android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Do wszystkich zainteresowanych - proszę sprawdzić
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
||||
|
||||
pitaszek
![]() |
||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Problem powinien zniknąć - należy wygenerować schematy od nowa - czyli wejść przez stronę WWW.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Teraz jest OK, temp. obwodów się zgadzają
![]() ![]() |
|||
|
||||
endriuu
![]() |
witam
tak tylko informuję iż problem u mnie jest już naprawiony ze schematem teraz mam problem z wykresem i zdarzeniami hihi ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
faron4
![]() |
Temat wykresów był już poruszany https://esterownik.pl/forum/posty,5606/wykres
Ponoć to problem, który pojaiwa się na pocżątku każdego sezonu grzewczego |
|||
|
||||
tomygood
![]() |
Witam, chciałem odświeżyć temat, po aktualizacji oprogramowania sterownika ecoal 3.5 do wersji 1.1.35.0
z urządzeń mobilnych zniknęły mi plany(schematy) systemu, jest biały ekran. Proszę o pomoc. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
tomygood napisał » 2021-11-13 09:51 Witam, chciałem odświeżyć temat, po aktualizacji oprogramowania sterownika ecoal 3.5 do wersji 1.1.35.0 z urządzeń mobilnych zniknęły mi plany(schematy) systemu, jest biały ekran. Proszę o pomoc. Zapoznaj sie z tym tematem W skrócie: - po aktualizacji sterownika sterownik został przeniesiony na nową usługę - dla nowej usługi jest nowa aplikacja iOS - informacje tutaj - musisz podać swoje appleID aby dostąpić do wersji testowej aplikacji |
|||
|
||||
tomygood
![]() |
Witam, chciałem odświeżyć temat, po aktualizacji oprogramowania sterownika ecoal 3.5 do wersji 1.1.35.0
z urządzeń mobilnych zniknęły mi plany(schematy) systemu, jest biały ekran. Proszę o pomoc. Przepraszam że nie uściśliłem chodzi o urządzenia z Androidem |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
tomygood napisał » 2021-11-13 10:56 Witam, chciałem odświeżyć temat, po aktualizacji oprogramowania sterownika ecoal 3.5 do wersji 1.1.35.0 z urządzeń mobilnych zniknęły mi plany(schematy) systemu, jest biały ekran. Proszę o pomoc. Przepraszam że nie uściśliłem chodzi o urządzenia z Androidem Zainstalowałeś aplikacją o której jest mowa w tym wątku ? |
|||
|
||||
tomygood
![]() |
Problemem okazała się niewłaściwa aplikacja (ecoal mobile) która z poprzednią wersją oprogramowania współpracowała, dziękuję za pomoc.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||