Forum  Aplikacje mobilne  brak schematu na ios android Subskrybuj
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
2019-01-26 13:31
  Edelmuller Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam tez macie problem z wyswietleniem schematu? na obu platformach to samo...wyswietla sie biala strona.. kompie jest ok. na pello
2019-01-26 17:09
  pawel3 Posts: 492 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Weź sprobuj usunąć aplikacje i od nowa ją pobrać. Być może ten zabieg rozwiąże problem. 
2019-01-27 07:50
  sq9tbu Posts: 1231 Ostrzeżenie: 0
U mnie na ios wszystko ok
2019-01-27 18:07
  Edelmuller Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla......
2019-01-27 18:18
  pawel3 Posts: 492 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Edelmuller napisał » 2019-01-27 18:07
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla......
. Jutro tym się zajmiemy
2019-01-27 18:35
  MarcinW Posts: 30 Ostrzeżenie: 0
U mnie na androidzie nie da sie wyswietlac wykresow. 
2019-01-28 07:50
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
MarcinW najpierw schemat należy wygenerować. Wchodzisz w zakładkę schemat i w prawym górnym rogu klikając na kropki wybierasz nowy schemat

Pozdrawiam 
2019-01-28 08:32
  PrzemekP Posts: 1306 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Edelmuller napisał » 2019-01-27 18:07
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla......

Sprawdź teraz proszę cz wyświetla się plan instalacji w aplikacji.
2019-06-11 15:34
  iskierkam Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Dzięki za porady, miałam podobny problem ale ogarnełam
2021-08-06 11:57
  endriuu Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
WITAM
proszę o poradę co zrobić jak w aplikacji ecoal znikł mi schemat,plan dodam że odinstalowałem apke i zainstalowałem to dalej nic na planszy nie widać
wczoraj zrobiłem aktualizację sterownika ? macie jakieś pomysły
2021-08-06 12:53
  PrzemekP Posts: 1306 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Czy schemat pojawia się na stronie WWW ?
2021-08-06 13:41
  endriuu Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
tak na stronie sterownika schemat jest ok
2021-08-06 22:46
  leON22 Posts: 5133 Ostrzeżenie: 1
Witam , mam ten sam problem  Coś mi się wydaje , że ta najnowsza wersja oprogramowania coś namieszała w temacie
2021-08-11 07:14
  endriuu Posts: 6 Ostrzeżenie: 0
WITAM
Jest to do naprawienia czyli wrócić do starej wersji przed aktualizacją
2021-08-11 10:01
  leON22 Posts: 5133 Ostrzeżenie: 1
Chyba pozostaje czekać na aktualizacje aplikacji, albo powrót do starszej wersji oprogramowania sterownika oczywiście pod warunkiem że masz jej kopię jak nie telefon do ES  
2021-08-15 12:36
  PrzemekP Posts: 1306 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Jeżeli możecie udostępnijcie mi swoje sterowniki - będę mógł to szybciej sprawdzić.
2021-08-15 13:23
  leON22 Posts: 5133 Ostrzeżenie: 1
Panie Przemku przecież mój jest cały czas dostępny
2021-08-15 13:33
  PrzemekP Posts: 1306 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
leON22 napisał » 2021-08-15 13:23
Panie Przemku przecież mój jest cały czas dostępny

Dostępny tak - ale nie udostępniony dla mnie - udostępnionych publicznie nie widzę w aplikacji
2021-08-15 20:45
  leON22 Posts: 5133 Ostrzeżenie: 1
Witam , pełne uprawnienia wysłane
dodane 2021-08-15 20:45PS.  No i .... 
2021-08-16 06:20
  pitaszek Posts: 87 Ostrzeżenie: 0
PrzemekP napisał » 2021-08-15 12:36
Jeżeli możecie udostępnijcie mi swoje sterowniki - będę mógł to szybciej sprawdzić.

Również wysłałem
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
Users on-line: adamdyjach, ambwz, AndrzejMroz1963, bonus, KOZ18, MarekDom20, OLANINA, radekdzwo, Robi800, TKacprzyk