Forum Aplikacje mobilne brak schematu na ios android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
|
Do wszystkich zainteresowanych - proszę sprawdzić
|
|||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
pitaszek
|
||||
|
||||
PrzemekP
|
Problem powinien zniknąć - należy wygenerować schematy od nowa - czyli wejść przez stronę WWW.
|
|||
|
||||
leON22
|
Teraz jest OK, temp. obwodów się zgadzają Brakuje jeszcze widocznych czujników w zakładce rozszerzenia
|
|||
|
||||
endriuu
|
witam
tak tylko informuję iż problem u mnie jest już naprawiony ze schematem teraz mam problem z wykresem i zdarzeniami hihi |
|||
|
||||
faron4
|
Temat wykresów był już poruszany https://esterownik.pl/forum/posty,5606/wykres
Ponoć to problem, który pojaiwa się na pocżątku każdego sezonu grzewczego |
|||
|
||||
tomygood
|
Witam, chciałem odświeżyć temat, po aktualizacji oprogramowania sterownika ecoal 3.5 do wersji 1.1.35.0
z urządzeń mobilnych zniknęły mi plany(schematy) systemu, jest biały ekran. Proszę o pomoc. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
tomygood napisał » 2021-11-13 09:51 Witam, chciałem odświeżyć temat, po aktualizacji oprogramowania sterownika ecoal 3.5 do wersji 1.1.35.0 z urządzeń mobilnych zniknęły mi plany(schematy) systemu, jest biały ekran. Proszę o pomoc. Zapoznaj sie z tym tematem W skrócie: - po aktualizacji sterownika sterownik został przeniesiony na nową usługę - dla nowej usługi jest nowa aplikacja iOS - informacje tutaj - musisz podać swoje appleID aby dostąpić do wersji testowej aplikacji |
|||
|
||||
tomygood
|
Witam, chciałem odświeżyć temat, po aktualizacji oprogramowania sterownika ecoal 3.5 do wersji 1.1.35.0
z urządzeń mobilnych zniknęły mi plany(schematy) systemu, jest biały ekran. Proszę o pomoc. Przepraszam że nie uściśliłem chodzi o urządzenia z Androidem |
|||
|
||||
PrzemekP
|
tomygood napisał » 2021-11-13 10:56 Witam, chciałem odświeżyć temat, po aktualizacji oprogramowania sterownika ecoal 3.5 do wersji 1.1.35.0 z urządzeń mobilnych zniknęły mi plany(schematy) systemu, jest biały ekran. Proszę o pomoc. Przepraszam że nie uściśliłem chodzi o urządzenia z Androidem Zainstalowałeś aplikacją o której jest mowa w tym wątku ? |
|||
|
||||
tomygood
|
Problemem okazała się niewłaściwa aplikacja (ecoal mobile) która z poprzednią wersją oprogramowania współpracowała, dziękuję za pomoc.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||