Forum Aplikacje mobilne brak schematu na ios android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Edelmuller
|
Witam tez macie problem z wyswietleniem schematu? na obu platformach to samo...wyswietla sie biala strona.. kompie jest ok. na pello
|
|||
|
||||
pawel3
|
Weź sprobuj usunąć aplikacje i od nowa ją pobrać. Być może ten zabieg rozwiąże problem.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
U mnie na ios wszystko ok
|
|||
|
||||
Edelmuller
|
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla......
|
|||
|
||||
pawel3
|
Edelmuller napisał » 2019-01-27 18:07 . Jutro tym się zajmiemy
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla...... |
|||
|
||||
MarcinW
|
U mnie na androidzie nie da sie wyswietlac wykresow.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
MarcinW najpierw schemat należy wygenerować. Wchodzisz w zakładkę schemat i w prawym górnym rogu klikając na kropki wybierasz nowy schemat
Pozdrawiam |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Edelmuller napisał » 2019-01-27 18:07 niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla...... Sprawdź teraz proszę cz wyświetla się plan instalacji w aplikacji. |
|||
|
||||
iskierkam
|
Dzięki za porady, miałam podobny problem ale ogarnełam
|
|||
|
||||
endriuu
|
WITAM
proszę o poradę co zrobić jak w aplikacji ecoal znikł mi schemat,plan dodam że odinstalowałem apke i zainstalowałem to dalej nic na planszy nie widać wczoraj zrobiłem aktualizację sterownika ? macie jakieś pomysły |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Czy schemat pojawia się na stronie WWW ?
|
|||
|
||||
endriuu
|
tak na stronie sterownika schemat jest ok
|
|||
|
||||
leON22
|
Witam , mam ten sam problem Coś mi się wydaje , że ta najnowsza wersja oprogramowania coś namieszała w temacie
|
|||
|
||||
endriuu
|
WITAM
Jest to do naprawienia czyli wrócić do starej wersji przed aktualizacją |
|||
|
||||
leON22
|
Chyba pozostaje czekać na aktualizacje aplikacji, albo powrót do starszej wersji oprogramowania sterownika oczywiście pod warunkiem że masz jej kopię jak nie telefon do ES
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Jeżeli możecie udostępnijcie mi swoje sterowniki - będę mógł to szybciej sprawdzić.
|
|||
|
||||
leON22
|
Panie Przemku przecież mój jest cały czas dostępny
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
leON22 napisał » 2021-08-15 13:23 Panie Przemku przecież mój jest cały czas dostępny Dostępny tak - ale nie udostępniony dla mnie - udostępnionych publicznie nie widzę w aplikacji |
|||
|
||||
leON22
|
Witam , pełne uprawnienia wysłane
dodane 2021-08-15 20:45PS. No i .... |
|||
|
||||
pitaszek
|
PrzemekP napisał » 2021-08-15 12:36 Jeżeli możecie udostępnijcie mi swoje sterowniki - będę mógł to szybciej sprawdzić. Również wysłałem |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||