Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne brak schematu na ios android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Edelmuller
![]() |
Witam tez macie problem z wyswietleniem schematu? na obu platformach to samo...wyswietla sie biala strona.. kompie jest ok. na pello
|
|||
|
||||
pawel3
![]() |
Weź sprobuj usunąć aplikacje i od nowa ją pobrać. Być może ten zabieg rozwiąże problem.
|
|||
|
||||
sq9tbu
![]() |
U mnie na ios wszystko ok
|
|||
|
||||
Edelmuller
![]() |
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla......
|
|||
|
||||
pawel3
![]() |
Edelmuller napisał » 2019-01-27 18:07 . Jutro tym się zajmiemy
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla...... |
|||
|
||||
MarcinW
![]() |
U mnie na androidzie nie da sie wyswietlac wykresow.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
MarcinW najpierw schemat należy wygenerować. Wchodzisz w zakładkę schemat i w prawym górnym rogu klikając na kropki wybierasz nowy schemat
Pozdrawiam |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Edelmuller napisał » 2019-01-27 18:07 niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla...... Sprawdź teraz proszę cz wyświetla się plan instalacji w aplikacji. |
|||
|
||||
iskierkam
![]() |
Dzięki za porady, miałam podobny problem ale ogarnełam
![]() |
|||
|
||||
endriuu
![]() |
WITAM
proszę o poradę co zrobić jak w aplikacji ecoal znikł mi schemat,plan dodam że odinstalowałem apke i zainstalowałem to dalej nic na planszy nie widać wczoraj zrobiłem aktualizację sterownika ? macie jakieś pomysły |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Czy schemat pojawia się na stronie WWW ?
|
|||
|
||||
endriuu
![]() |
tak na stronie sterownika schemat jest ok
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Witam , mam ten sam problem
![]() ![]() |
|||
|
||||
endriuu
![]() |
WITAM
Jest to do naprawienia czyli wrócić do starej wersji przed aktualizacją |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Chyba pozostaje czekać na aktualizacje aplikacji, albo powrót do starszej wersji oprogramowania sterownika oczywiście pod warunkiem że masz jej kopię jak nie telefon do ES
![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Jeżeli możecie udostępnijcie mi swoje sterowniki - będę mógł to szybciej sprawdzić.
|
|||
|
||||
leON22
![]() |
Panie Przemku przecież mój jest cały czas dostępny
![]() |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
leON22 napisał » 2021-08-15 13:23 Panie Przemku przecież mój jest cały czas dostępny ![]() Dostępny tak - ale nie udostępniony dla mnie - udostępnionych publicznie nie widzę w aplikacji ![]() |
|||
|
||||
leON22
![]() |
Witam , pełne uprawnienia wysłane
![]() dodane 2021-08-15 20:45PS. No i .... ![]() |
|||
|
||||
pitaszek
![]() |
PrzemekP napisał » 2021-08-15 12:36 Jeżeli możecie udostępnijcie mi swoje sterowniki - będę mógł to szybciej sprawdzić. Również wysłałem |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||