W dniu 26 maja (wtorek) będą niedostępne schematy dla urządzeń w wersji 3.5. Prace związane będą z aktualizacją serwisu eSterownik
Niedługo również zostanie wyłączona synchronizacja danych do wykresów oraz statystyk. Dane będą zsynchronizowane po zakończeniu prac.
Forum  Aplikacje mobilne  brak schematu na ios android Subskrybuj
2019-01-26 13:31
  Edelmuller Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam tez macie problem z wyswietleniem schematu? na obu platformach to samo...wyswietla sie biala strona.. kompie jest ok. na pello
2019-01-26 17:09
  pawel3 Posts: 475 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Weź sprobuj usunąć aplikacje i od nowa ją pobrać. Być może ten zabieg rozwiąże problem. 
2019-01-27 07:50
  sq9tbu Posts: 1172 Ostrzeżenie: 0
U mnie na ios wszystko ok
2019-01-27 18:07
  Edelmuller Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla......
2019-01-27 18:18
  pawel3 Posts: 475 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Edelmuller napisał » 2019-01-27 18:07
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla......
. Jutro tym się zajmiemy
2019-01-27 18:35
  MarcinW Posts: 30 Ostrzeżenie: 0
U mnie na androidzie nie da sie wyswietlac wykresow. 
2019-01-28 07:50
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
MarcinW najpierw schemat należy wygenerować. Wchodzisz w zakładkę schemat i w prawym górnym rogu klikając na kropki wybierasz nowy schemat

Pozdrawiam 
2019-01-28 08:32
  PrzemekP Posts: 960 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Edelmuller napisał » 2019-01-27 18:07
niestety nic nic nie pomaga dalej biała strona sie wyswietla......

Sprawdź teraz proszę cz wyświetla się plan instalacji w aplikacji.
2019-06-11 15:34
  iskierkam Posts: 3 Ostrzeżenie: 0
Dzięki za porady, miałam podobny problem ale ogarnełam
Users on-line: Kiler5, lulekp, telewidz, zbrylka