Forum Pello v3.5 Aktualizacja oprogramowania Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
bialy100
|
Dzień dobry, ma krótkie pytanie i prosiłbym o odpowiedź, a co jeśli nie pojawia się ikona pobierania pliku na schemacie? Pozdrawiam Bialy PS. Wersja oprogramowania 1.1.26.12
|
|||
|
||||
seba
|
Sprawdzimy z jakiego powodu nie wyświetla się ikona...
|
|||
|
||||
kiminero
|
Potwierdzam, bo też ikony pobierania nie widzę. Wersja aktualna ta sama co u kolegi wyżej.
P.S. Korekty aktualizacyjne własne, czy sugestie użytkowników? Jeśli to drugie, to gdzie można wrzucać swoje spostrzeżenia? |
|||
|
||||
kaluzas
|
Tak dla potwierdzenia powtarzalności braku ikony, potwierdzam, że i u mnie nie mam w co kliknąć
Coś chyba kod sprawdzający czy wyświetlać ikonkę zapomniał o Pello |
|||
|
||||
seba
|
Sprawdź teraz, powinna się pojawić ikona.
|
|||
|
||||
kaluzas
|
U mnie się pojawiła i aktualizacja poszła!
|
|||
|
||||
bialy100
|
U mnie także. Dzięki |
|||
|
||||
kaluzas
|
Po dzisiejszej aktualizacji : Wersja: 1.1.28.5
Zaczęły mi wyskakiwać dwa alarmy, które po wykasowaniu powtarzają się: Pello/Alarm czujnika wewnętrznego - Czujnik uszkodzonyPello/Alarm czujnika T2 - Czujnik uszkodzony Żadnego z tych czujników w ogóle nie mam przypiętego do sterownika |
|||
|
||||
seba
|
Przywrócę Ci poprzednią wersję i sprawdzimy co poszło nie tak...
|
|||
|
||||
Olo74
|
a gdzie ta ikona powinna sie pojawić?
mam wersje 1.1.26.12 |
|||
|
||||
fedek61
|
Też nie mam ikony pobierania aktualizacji...
|
|||
|
||||
kaluzas
|
seba,
widzę że jest info o nowej wersji "Wersja: 1.1.28.15" ale tak jak kiedyś, u mnie nie ma ikony do aktualizacji |
|||
|
||||
seba
|
kaluzas zobacz teraz...
|
|||
|
||||
kaluzas
|
seba,
teraz wszystko ok dzięki. |
|||
|
||||
Krzysiu3314
|
Witam Serdecznie forumowiczów!Jest to mój pierwszy post,więc proszę o wyrozumiałość!Moje pytanie dotyczy aktualizacji sterownika Pello który steruje palnikiem Viper !Czy wszystkie aktualizacje najnowsze współpracują z tym palnikiem? Jaka jest najnowsza wersja ?
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam ! U mnie tez była ikona aktualizacji sterownika, a teraz jej nie widać, chyba że mam aktualną wersję i ikonka się nie pojawia. Mógłby ktoś zerknąć.
|
|||
|
||||
leON22
|
Masz najnowszą wersję 1.1.30.11
|
|||
|
||||
Krzysiu3314
|
Czy może ktoś z elektrosystemu odpowie mi na pytanie ?Jestem początkującym użytkownikiem!
|
|||
|
||||
carnivean
|
||||
|
||||
leON22
|
Ale Ty masz pello, a my eCoal 3.5