Forum bruli.pl Programowanie CWU... Subskrybuj | ||||
|
||||
przemekdziekan
|
Cześć, chciałbym w określonych godzinach wyłączyć grzanie wody.. Ustawiłem programator przez aplikacje mobilna ale sterownik nie słucha i dalej grzeje.. Próbowałem przez stronę www też nie słucha... Mam ustawiony priorytet i też nie mogę znaleźć gdzie go wyłączyć może to jest przyczyną.. Może ktoś wie czemu sterowniki nie słucha moich próśb
|
|||
|
||||
karoka65
|
Widocznie coś źle prosisz
Cos sknociłeś w nastawie programatora. Histereza 2 nastawiona na 30 wyłącza priorytet |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ustawienia masz dobre, pompa nie ma "innych zadań", powinno gadać. Wtyczka w dobrym gnieździe ?
|
|||
|
||||
karoka65
|
Na schemacie nad bojlerem masz takie okienko, kliknij w napis "ZAŁĄCZONE" wyjdzie Ci tabelka i wybierz " PROGRAMATOR", zatwierdź.
|
|||
|
||||
przemekdziekan
|
Działa, dziękuję karoka65....w życiu bym na to nie wpadł, można to tylko zrobić tylko przez stronę www z telefonu mi się nie udało... Dzięki jeszcze raz, miłego wieczoru
|
|||
|
||||
seba
|
W aplikacji również można to zmienić. Wystarczy na ekranie głównym ustawić sobie w kafelku Tryb CWU.
Naciskasz na kafelek i trzymasz aż pojawi się okno, wybierasz Konfiguracja a potem z pierwszej listy (Parametr) Tryb CWU. |
|||
|
||||
MarcinM
|
Proszę o pomoc ja mam podobny problem nie mogę skonfigurować ustawienia cwu....
dodane 2018-12-04 12:09Robię jak piszecie ale nie mam wybierz programator ? |
|||
|
||||
anaana
|
||||
|
||||
MarcinM
|
Niby tak zrobiłem ale efektów nie widze, poczekam ....
Dzięki za podpowiedzi do jutra obserwuje... dodane 2018-12-04 12:38Niby tak zrobiłem ale efektów nie widze, poczekam .... Dzięki za podpowiedzi do jutra obserwuje... |
|||
|
||||
anaana
|
Napisz jakie chcesz uzyskać efekty,
widać taki efekt trzeba odrazu. Ma grzać np. od 18- 22 gdy tem. mniejsza od 40st? |
|||
|
||||
pawel3
|
||||
|
||||
MarcinM
|
Dzięki za podpowiedz już ustawiłem problem powinien być rozwiazany
|