Forum eCoal.pl v3.5 Ogniwo eko plus M 20kw duże spalanie Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
minertu
|
U mnie to wygląda podobnie. Osobiście uruchamiam kotłownie i tłumaczę co i jak jednak inwestor nie jest w stanie wszystkiego zapamiętać. Internet proponuję każdemu bo to ułatwia b.dużo jeżeli chodzi o ustawienia.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
karoka65 napisał » 2018-10-03 22:37 Przegapiłem posta...Jak ktoś nie wierzy że tak jest i się tu chwalę tylko to niech zapyta vmilo, on coś wie o tym. Są też tutaj tacy którym kotły montowaliśmy ale o czym oni mają pisać? Potwierdzam, szkolenie odbywa się w czasie rozruchu instalacji, która przy bardzo agresywnym traktowaniu, trwa od godziny w górę. Wiem też, że nie da się spamiętać dużej dawki informacji, dlatego przekazuje się to co najważniejsze. Poza tym, wcześniej ustala się jak ma pracować instalacja i tak zostaje ustawiona. Ster zostawia się w dostrojonym trybie ecoal, ale informuje się, że można inny tryb, i odsyła się tu. Ale żadnego mnie znanego inwestora jeszcze tu nie widziałem. Za to, często lądują tu inwestorzy, których instalator nie przeszkolił wcale... ale za robotę wyrwał max, i całuj go w d... |
|||
|
||||
karoka65
|
vmilo napisał » 2018-10-04 22:18 Poza tym, wcześniej ustala się jak ma pracować instalacja i tak zostaje ustawiona. Jak znasz ster i wiesz co może, robisz pod to instalacje żeby wykorzystać jak najlepiej jego możliwości a nie odwrotnie. Jak jeden gościu pisze chyba parę dni temu,zajebiszczy instalator robi instalację bo on wykonał ich już uj wie ile a później siedzi na forum i pyta co teraz z tym zrobić. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||