Forum eCoal.pl Opał na sezon 2018/2019 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona9 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
MarcinJ
|
Zachecony opiniami kupilem bigbaga mialu z PGG. Tzn zamowilem. Zobaczymy co i jak. Ile czasu czekaliscie na dostawe?
|
|||
|
||||
gmaj22
|
2 dni - ale jak zamówiony do południa, to zdarza się, że jest nazajutrz.
Bywało też., że wieczorem zamówiony, rano po 7-mej przychodzi email z PGG o wysłaniu towaru, a za kilka godzin dzwoni kurier, że stoi pod domem |
|||
|
||||
konto usunięte
|
ja chciałem dzisiaj zamówić i .... produkt chwilowo niedostępny... ehh no nic czekamy
|
|||
|
||||
MarcinJ
|
gmaj22 napisał » 2018-02-24 10:37 2 dni - ale jak zamówiony do południa, to zdarza się, że jest nazajutrz. Bywało też., że wieczorem zamówiony, rano po 7-mej przychodzi email z PGG o wysłaniu towaru, a za kilka godzin dzwoni kurier, że stoi pod domem Zamowione 21go o 22. Wiec czwartek i piatek juz minal. Pewnie po niedzieli bedzie a na razie cisza. Zadnych maili. Tylko inf z 21go o przekazaniu do realizacji. |
|||
|
||||
siema
|
Też czekam na dostawę-zamówiłam w piątek.Liczę tylko że przyjdzie dokładnie to samo bo pali się naprawdę zadowalająco.Po dotknięciu popiół rozsypuje się i u mnie przy takim molochu i obecnych mrozach daje radę zarówno na ręcznym jak i na grupowym.
|
|||
|
||||
MarcinJ
|
Ja dzis dostalem mail z inf, ze przekazane do kuriera.
|
|||
|
||||
gmaj22
|
Tak ostatnio chwalony, że dostepnosc "0" ton
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
dokładnie też chciałem kupić no i lipa. Dzwoniłem tam dzisiaj Pani powiedziała że mrozy przyszły to ludziska pogłupieli i nie nadążają.... kazała zaglądać....
|
|||
|
||||
simko1
|
Teraz faktycznie nie ma ale jak sprawdzałem rano tak koło 7 to był dostępny.
|
|||
|
||||
bodziasty
|
kupować bo jeszcze jest 😁
|
|||
|
||||
gmaj22
|
Ostatnia tona została....
|
|||
|
||||
marpio
|
Witam. Udało mi się kupić 4 tony dziś rano. Powiedzcie mi czy palicie samym Greenpalem, czy mieszacie z czymś? |
|||
|
||||
karoka65
|
Przypominają mi się czasy komuny, jak sklepowa dostała cynk że ma dostać kawę w poniedziałek rano to w niedziele po południu tworzył się komitet kolejkowy pod sklepem i kolejka stała przez całą do poniedziałku żeby kupić paczkę 10dkg
|
|||
|
||||
siema
|
marpio napisał » 2018-02-27 08:42 Witam. Udało mi się kupić 4 tony dziś rano. Powiedzcie mi czy palicie samym Greenpalem, czy mieszacie z czymś? Bez mieszania -o ile przyjdzie taki sam bo po wpadce z kareną juz niczego nie jestem pewna póki na własne oczy nie zobaczę.Tu dostałam sam drobny groszek bez pyłu. |
|||
|
||||
marpio
|
Dzwoniłem do PGG i do piątku ma przyjechać. Jak będę go miał to zrobię zdjęcie i napiszę co i jak. |
|||
|
||||
gmaj22
|
karoka65 napisał » 2018-02-27 09:04 Przypominają mi się czasy komuny, jak sklepowa dostała cynk że ma dostać kawę w poniedziałek rano to w niedziele po południu tworzył się komitet kolejkowy pod sklepem i kolejka stała przez całą do poniedziałku żeby kupić paczkę 10dkg A przy okazji następnej dostawy okazywało się, że kawa zdrożała Zresztą wtedy to kawa nie była najczęściej używką, ale walutą wymienialną na inne dobra lub "usługi" Tylko patrzeć, jak na PGG cena Greenpala wzrośnie do 650,- PLN |
|||
|
||||
MarcinJ
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
również udało mi się dzisiaj zakupić rano o 7 jak dojdzie wrzucę foto jak to wygląda
|
|||
|
||||
MarcinJ
|
||||
|
||||
leON22
|
To teraz się nazywa miał Chyba też zamówię