Forum eCoal.pl Opał na sezon 2018/2019 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona29 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
Drogi ten opał był ?
|
|||
|
||||
dudziak531983
|
1000zl tona
|
|||
|
||||
leON22
|
Pozostaje telefon do Rzecznika Praw Konsumenta , może coś doradzi pewny
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
dudziak531983 napisał » 2018-09-14 13:01 Nie lepiej było kupić pewny opał np w PGG ? Jakoś mi Ciebie nie żal. Ani całej ekipy z ...., gdzie od wiosny szukają czegoś dobrego w niskiej cenie, a potem płaczą na forach. Mamy Ci to teraz przebrać ?1000zl tona |
|||
|
||||
dudziak531983
|
vmilo napisał » 2018-09-14 13:25 dudziak531983 napisał » 2018-09-14 13:01 Nie lepiej było kupić pewny opał np w PGG ? Jakoś mi Ciebie nie żal. Ani całej ekipy z ...., gdzie od wiosny szukają czegoś dobrego w niskiej cenie, a potem płaczą na forach. Mamy Ci to teraz przebrać ?1000zl tona 1000 zł to tani opał powiadasz?ciekawe...I nie płacze tylko ostrzegam innych.Nie potrzebuje twojego współczucia!Nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj i daruj sobie te docinki! Co roku zamawiałem węgiel prosto z Bytomia ze składu Nowakowawskich ale w tym roku już nie chcą wysyłać spedycja tylko trzeba zamówić cały transport 24 tony! wziąłem więc co było u lokalnych dostawców.Mieszkam na północy mazowsza i ciężko tu o dobry węgiel,gdzie bym nie pojechał to ruski albo ukrainski |
|||
|
||||
himeroza
|
downhill napisał » 2018-09-14 09:34 himeroza a gdzie go kupujesz? kupuje sobie lokalnie na składzie w Bielsku-Białej http://wegiel.bielsko.pl/cennik/ przez lato jeszcze był groszek Chwałowice a teraz brak, ale pewnie wróci tak już było Za to widze inne ciekawe oferty jak GROSZEK KWK Wujek 29MJ ciekawe |
|||
|
||||
konto usunięte
|
dudziak531983 napisał » 2018-09-14 13:32 OK, a Ty się ogarnij, i idź sortować hehe.. Nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj i daruj sobie te docinki! |
|||
|
||||
dudziak531983
|
vmilo napisał » 2018-09-14 13:51 dudziak531983 napisał » 2018-09-14 13:32 OK, a Ty się ogarnij, i idź sortować hehe.. Nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadaj i daruj sobie te docinki! Musiałeś? Ech strasznie złośliwy jesteś,ale pewnie czasem pomagasz Ps.Probowalem już sortować ale i tak ślimak zerwał zawleczke.Nie da rady,bo te je... kamienie są jak kameleon i wyglądają jak wegiel |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Oj tam, nie napinaj się. Masz nauczkę, wyciągniesz wnioski i następny sezon będzie lepszy
|
|||
|
||||
LiMat
|
Z palcem w d... kupisz dobry eko za max. 900 zł z dostawą kurierską w cenie ... w Maju/Czerwcu. Teraz to już 100 drożej.
|
|||
|
||||
bodziasty
|
dudziak531983 napisał » 2018-09-14 12:32 Chciałbym Was ostrzec..... No ładnie Kamienie to ja też miałem ale w miale za 500 zeta Ale badziewie ci wepchali |
|||
|
||||
przemekoep10kw
|
niee ja mysle ze to jest ten ekologiczny opal bo nie dymi nawet nie brudzi heehee .od razu bym wojne zrobil ze ktos mi kamienie sprzedaje napisz pismo do nich ze zdjeciem i to tak plazem nie przepusc pisac i jeszcze raz pisac.ten nowy greenpal ma zmienione parametry na big paku ? ciekawe czy zmienili tez sklad ekomialu
dodane 2018-09-14 20:27cale te piece 5 klasy fotoogniwa wiatraki to wielka sciema przez to tylko zdrozeje prad tz abonament niby ekologiczne ale wyprodukowanie duzo energi potzebuje nie mowie o utylizacji to tak samo jak samochody elektryczne.unia chce nam zabrac wegiel! |
|||
|
||||
konto usunięte
|
||||
|
||||
przemekoep10kw
|
widocznie sie troszke popsuli a waga sie zgadza?
dodane 2018-09-14 22:21hmm ja tam wole greenpala |
|||
|
||||
LiMat
|
Popyt przerasta podaż a więc wiadro wody więcej.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
-adek-rbr-k12 napisał » 2018-09-14 22:07 O ja pierd.... takie bagno to naprawdę przesada Kupuje tam retopal od lat, ale takiego guana to nie dostałem nigdy Jestem rozczarowany w workach breja wody pełno... |
|||
|
||||
DKo70
|
Taki retopal od nich dostałem. Wstawiałem fotki. Nic mnie nie zdziwi.
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Ja Darek, takiego gówna nigdy nie dostałem....
|
|||
|
||||
DKo70
|
No ja kupiłem tylko raz w promocji w lipcu 2016r po 734 zeta.
Wróciłem do lokalnego sprzedawcy. 27-29 MJ po 900 zeta. Nawet się pali |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Spoko, komu jak komu ale Tobie wierzyć na słowo można. Ja - powtórzę - takiego guana nie dostałem z PGG.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona29 / 55Następna stronaOstatnia strona | ||||