Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum bruli.pl v3.5 Głowice TH2 na wszystkich grzejnikach a praca pompy CO1 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
seba
![]() |
Kalibracja - inaczej adaptacja głowicy na zaworze. Głowica sprawdza skraje położenie aby wykryć kiedy zawór jest zamknięty.
|
|||
|
||||
PLUS-MAD
![]() |
ok dzięki bardzo
dodane 2018-09-24 14:09Odgrzewam stary temat. Kiedy będzie dostępna opcja rozłączania pompy CO gdy wszystkie głowice termostatyczne są zamknięte? dodane 2018-09-24 14:09Odgrzewam stary temat. Kiedy będzie dostępna opcja rozłączania pompy CO gdy wszystkie głowice termostatyczne są zamknięte? |
|||
|
||||
karaluch
![]() |
Tak jak PLUS-MAD też proszę naszych Panów od systemu o wskazanie terminu wprowadzenia obiecanej poprawki? Z racji niskich temperatur zewnętrznych "odpaliłem kotłownię" dokupiłem jeszcze głowice i czujniki temperatury. Zainstalowałem wszystko i nadal mam wybór: albo nieć niedogrzane niektóre pomieszczenia albo po dogrzaniu wszystkich pomieszczeń pompka musi chodzić bezsensu. No i oczywiście jest jeszcze trzecie rozwiązanie: rozkręcić kaloryfer w łazience żeby robił za bajpas. No ale jak ciepło można mieć w łazience? Przecież siedząc na klopie sam z siebie się pocę a jeszcze przy 27-30 stopniach to już masakra? Drodzy panowie z Elektro - System, chyba nie robicie z gęby cholewy? |
|||
|
||||
seba
![]() |
Poprawka wprowadzająca wyłączenie pompy CO po zamknięciu wszystkich głowic będzie udostępniona pod koniec przyszłego tygodnia.
|
|||
|
||||
karaluch
![]() |
Brawo Wy!
![]() dodane 2018-10-11 22:13 NO I WRESZCIE JEST ![]() I działa ![]() Panowie z Elektro-System - dziękuję Wam ![]() Jutro na spokojnie będę mógł poustawiać już temperatury w poszczególnych pomieszczeniach tak jak powinno być a nie tylko tak żeby jakoś działało ![]() |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||