Forum bruli.pl v3.5 Głowice TH2 na wszystkich grzejnikach a praca pompy CO1 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
seba
|
Kalibracja - inaczej adaptacja głowicy na zaworze. Głowica sprawdza skraje położenie aby wykryć kiedy zawór jest zamknięty.
|
|||
|
||||
PLUS-MAD
|
ok dzięki bardzo
dodane 2018-09-24 14:09Odgrzewam stary temat. Kiedy będzie dostępna opcja rozłączania pompy CO gdy wszystkie głowice termostatyczne są zamknięte? dodane 2018-09-24 14:09Odgrzewam stary temat. Kiedy będzie dostępna opcja rozłączania pompy CO gdy wszystkie głowice termostatyczne są zamknięte? |
|||
|
||||
karaluch
|
Tak jak PLUS-MAD też proszę naszych Panów od systemu o wskazanie terminu wprowadzenia obiecanej poprawki? Z racji niskich temperatur zewnętrznych "odpaliłem kotłownię" dokupiłem jeszcze głowice i czujniki temperatury. Zainstalowałem wszystko i nadal mam wybór: albo nieć niedogrzane niektóre pomieszczenia albo po dogrzaniu wszystkich pomieszczeń pompka musi chodzić bezsensu. No i oczywiście jest jeszcze trzecie rozwiązanie: rozkręcić kaloryfer w łazience żeby robił za bajpas. No ale jak ciepło można mieć w łazience? Przecież siedząc na klopie sam z siebie się pocę a jeszcze przy 27-30 stopniach to już masakra? Drodzy panowie z Elektro - System, chyba nie robicie z gęby cholewy? |
|||
|
||||
seba
|
Poprawka wprowadzająca wyłączenie pompy CO po zamknięciu wszystkich głowic będzie udostępniona pod koniec przyszłego tygodnia.
|
|||
|
||||
karaluch
|
Brawo Wy!
dodane 2018-10-11 22:13 NO I WRESZCIE JEST! I działa Panowie z Elektro-System - dziękuję Wam Jutro na spokojnie będę mógł poustawiać już temperatury w poszczególnych pomieszczeniach tak jak powinno być a nie tylko tak żeby jakoś działało |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||