Forum Aplikacje mobilne Który jest ładniejszy czytelniejszy i bardziej Wam się podoba? Subskrybuj | ||||
|
||||
anaana
|
||||
|
||||
jasny
|
Myślę, że to kwestia gustu. Nie każdy lubi kolorowo....
Ja natomiast czekam jak będzie można wyświetlać tu działanie pompki z listwy bezprzewodowej. Ponieważ teraz zapala mi się sygnalizacja lampki pompy, której tak naprawdę wogole nie ma w sterowniku... |
|||
|
||||
Bandi
|
Nie wiem dla czego ale do programu z rys. 1 nie chce minie zalogować nie ma mnie w spisie sterowników? dlaczego?, do drugiego bez problemu się loguje i działa.
|
|||
|
||||
pawel3
|
bandi rysunek 1 przedstawia aplikacje do sterowników w wersji v2,1 a rys 2 aplikacja do sterowników v3,5. a ty posiadasz sterownik w wersji 3,5 do starszej wersji się nie zalogujesz
|
|||
|
||||
Bandi
|
Aha no widzisz dzięki za info, a ja pół dnia się szukałem w spisie sterowników i mnie tam nie ma, wszyłem na ? ale człowiek się uczy całe życie, z z drugiej strony szkoda bo ten kolorowy bardziej mi się podoba?
|
|||
|
||||
anaana
|
Teraz jest taka moda, wszystko na białym tle aż oczy " boleją"
Bank na biało, esterownik na biało. To jest tak "Jak się Wam nie podoba to se zmieńcie 😃🙃 najważniejsze że nam się podoba." Rys1 w telefonie wygląda odjazdowo a rys 2 wygląda jak reszta, wielka szkoda że nie ma wyboru 😟🤔😢 |
|||
|
||||
GPRJastrzebie
|
Faktycznie nr 1 jest ładniejszy. Chciałbym mieć możliwość używania go z mym bruli v3.5.
|
|||
|
||||
karoka65
|
Wy naprawdę macie problemy
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
karoka65 napisał » 2019-10-06 11:23 Wy naprawdę macie problemy mi sie osobiscie nie podoba oddcień czerwonego na skali w ryskunku nr 2 A tak na powaznie ludzie kochani co Wy macie po 10 lat ? |
|||
|
||||
KSLOMINS
|
||||
|
||||
leON22
|
A mi oba
|
|||
|
||||
anaana
|
Ale odkopany temat.
Przez dwa lata brak widgetu, brak jakiegokolwiek odzewu. Jak to boli 😢😢😢😭😭😭 |
|||
|
||||
pab11o
|
Jaki jest login hasło do sterownika w momencie gdy nie ma internetu?
A tak w ogóle to czekam na integrację z Home Asisstant |
|||
|
||||
leON22
|
Domyślne : admin, admin
|
|||
|
||||
pab11o