Forum  bruli.pl v3.5  panel lcd Subskrybuj
2017-06-07 07:34
  miron1210 Posty: 15 Ostrzeżenie: 0
witam,czy jest taka możliwość aby na lcd szklanym oprócz temp kotła można zamienić wyświetlanie temp powrotu na temp bojlera.wkurza tak częste sprawdzanie .
2017-06-07 11:31
  mnich Posty: 166 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Witam
Na tą chwilę nie ma takiej możliwości. Ekrany na panelu są wyświetlane w sposób usystematyzowany co daje możliwość szybkiego wprowadzania zmian niektórych parametrów za pomocą przycisków + i -
Możliwość dowolnej konfiguracji ekranu głównego mamy w aplikacji Bruli Mobile
Pańska sugestia zostanie przekazana do działu rozwoju sterownika i być może znajdzie zastosowanie przy kolejnej aktualizacji.
2017-11-14 19:44
  jotko Posty: 7 Ostrzeżenie: 0
Witam
Zauważyłem że ekran wyświetlacza się wypala. Czy na wygaszaczu można ustawić temperaturę kotła?
2017-11-14 20:13
  pawel3 Posty: 171 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Nie. panel musi być w trybie aktywnym
2017-11-21 09:55
  Kulin Posty: 103 Ostrzeżenie: 0
Witam.
Czy będzie możliwość podłączenia dodatkowego panelu operatorskiego w wersji Home.
Wiem że można tablet, ale chciałem zapytać o coś podobnego jak przy piecu główny panel...
2017-11-30 06:27
  czechu714 Posty: 21 Ostrzeżenie: 0
Witam, ja tez już pytałem może miesiąc temu , ale nie otrzymałem odpowiedzi. W starszych postach była wzmianka że były dostępne panele, ale w necie nie można niczego znaleźć. Proszę o odpowiedz producenta  czy taki panel jest przewidziany do produkcji. Firma konkurencyjna "Tech" do swoich sterowników na takie rozwiązanie.
2017-11-30 07:11
  sq9tbu Posty: 1019 Ostrzeżenie: 0
Panel jest dostępny. Zadzwoń i zamów w ES.
2018-01-02 14:00
  Kulin Posty: 103 Ostrzeżenie: 0
Dzwoniłem, można dołożyć panel sterujący z wersji eCoal, koszt 360 zł, tylko nie mogę znaleźć nigdzie tej oferty... Chciałbym obejrzeć jak wygląda ten panel.
Pozdrawiam
Kulin
2018-01-02 14:58
  sq9tbu Posty: 1019 Ostrzeżenie: 0
Prosze bardzo
panel szklany lcd
2018-01-02 15:26
  karoka65 Posty: 2161 Ostrzeżenie: 1 Karoka-EKO
To jest szkło montowane w M-kach.
2018-01-03 09:22
  Kulin Posty: 103 Ostrzeżenie: 0
karoka65 można u Ciebie zamówić taki panel ?
Jaka jest jego grubość i czy ma możliwość montażu na ścianie ?
2018-01-03 12:35
  karoka65 Posty: 2161 Ostrzeżenie: 1 Karoka-EKO
Można ale czy jest on wart montażu na ścianie?
Trzeba by też zastosować zewnętrzny zasilacz jeśli odległość większa.
Jako takiego zawiesia nie posiada, trzeba by kombinować z jakąś zabudową.
Osobiście jak już wolałbym kolorowy dotyk

Od lata montowany seryjnie w eCoalach do RBR-K, kiedy będzie dostępne oprogramowanie umożliwiające współpracę z Bruli niestety nie wiem.
2018-01-03 15:41
  Kulin Posty: 103 Ostrzeżenie: 0
Karoka65 - dzięki za info.
Masz rację, poczekam na coś dedykowanego do takiego zadania.
Podobno jakiś taki panel do Bruliego ma być na nowy sezon dostępny
Pożyjemy zobaczymy.
ps. w zasadzie wystarczyłby mi taki sam panel jak jest przy kociołku, byle w ładniejszej obudowie...
Pozdrawiam
Kulin
Użytkownicy online: MATIC, ogniwo1981, pszczolka271, zbigmaz01

Ostatnio dodany

Rewizak

Czytaj więcej

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

Czytaj więcej

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

Czytaj więcej

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

Czytaj więcej