Forum eCoal.pl Różnica miedzy softem 3.1.16 a 3.1.18 Subskrybuj | ||||
|
||||
coral
|
Witam, jak w temacie. Pale na grupowym. Czy jest sens zmieniać soft.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Wszystkie różnice znajdziesz tutaj
|
|||
|
||||
pab11o
|
Co nowego w aktualizacji mobilnej co zostało dodane?
|
|||
|
||||
coral
|
Witam, te trzy róznice to troche lapidarnie opisane. Ponawiam pytanie do użytkowników. Czy mogli byście rozwinąć (wytłumaczyć) te punkty.
|
|||
|
||||
janklos12
|
dla mnie najważniejsza różnica to dodanie liczby podań w spalaniu grupowym. moim zdaniem warto przejść na 0.3.1.8
|
|||
|
||||
fred
|
Przyłączam się do pytania. Swoje kieruję bezpośrednio do kol. PrzemekP
Mam sterownik eCoal z softem 3.1.6. Czy należy aktualizować ten program bo nie kapuję, czy lepiej wgrać soft 3.1.8? Jestem umówiony z wnukiem który jest informatykiem, tylko nie wiem co najlepiej zrobić? Pozdrawiam. |
|||
|
||||
pawel3
|
Wersja 3.1.8 ma większe możliwości konfiguracji w spalaniu grupowym chodzi o możliwość wyboru ilości powtórzeń, niektórzy użytkownicy potrzebują tego parametru w celu np. zachowania odpowiedniego poziomu węgla na palenisku.Z tego co widzę pali Pan na automacie ( retortowy eCoal) także w pańskim przypadku jeżeli nadal będzie Pan palił w auto to nowy soft nic nie wnosi. Jednak jeżeli jest taka możliwość to uważam że warto zaktualizować , może w przyszłości się przyda w spalaniu grupowym. Zawsze można wrócić do poprzedniej wersji .
|
|||
|
||||
fred
|
Dziekuję za rychłą rzetelną odpowiedź. To mi wystarczy do podjęcia odpowiedniej decyzji.
|
|||