W dniu 26 maja (wtorek) będą niedostępne schematy dla urządzeń w wersji 3.5. Prace związane będą z aktualizacją serwisu eSterownik
Niedługo również zostanie wyłączona synchronizacja danych do wykresów oraz statystyk. Dane będą zsynchronizowane po zakończeniu prac.
Forum  eSterownik.pl  Bardzo wolno chodzi platforma eSterownik Subskrybuj
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
2017-01-10 19:36
  tryt Posts: 374 Ostrzeżenie: 0
Dlaczego tak przymula? Czy to tylko u mnie, czy u Was też? Internet mam ok.....
2017-01-10 20:08
  leON22 Posts: 3640 Ostrzeżenie: 1
Witam , u mnie też muli widocznie jakiś problem na platformie :(
2017-01-10 20:14
  Ameno25 Posts: 2610 Ostrzeżenie: 0
muli jak sto ch...

U mnie wykres wczytuje jakieś 10s , reszta znośnie 
2017-01-11 08:42
  wolf Posts: 35 Ostrzeżenie: 0
U mnie też od jakiegoś czasu strona z podglądem parametrów czy wykresami znacznie dłużej niż wcześniej się ładuje.
2017-04-27 18:19
  siema Posts: 117 Ostrzeżenie: 0
Znowu awaria-najpierw bardzo wolno się strona ładowała a teraz nie podłączony
2017-04-27 18:22
  leON22 Posts: 3640 Ostrzeżenie: 1
Cierpliwie czekamy na usunięcie problemu , dobrze że chociaż forum działa i wiadomo , że awaria " na górze "
2017-04-27 18:40
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Badamy sprawę. Dam znać jak rozwiąże problem.
2017-04-27 18:41
  pawel3 Posts: 477 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / SERWIS
Przepraszamy za utrudnienia. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu

2017-04-27 18:59
  leON22 Posts: 3640 Ostrzeżenie: 1
U mnie już działa , THX
2018-02-25 19:10
  slawtaz Posts: 74 Ostrzeżenie: 0
Czy wam też dzisiaj zamula podgląd sterownika? Co chwilę dostaję komunikat "Urządzenie niepodłączone", a statystyki i wykresy zatrzymały się przed godziną 18. Odświeżanie danych też trwa dość długo. Z apki mobilnej non stop mnie wywala. Czyżby jakaś awaria?
2018-02-25 19:14
  Wikliraf Posts: 96 Ostrzeżenie: 0
Też tak mam, więc raczej jakiś problem w ES.
2018-02-25 19:37
  sq9tbu Posts: 1172 Ostrzeżenie: 0
Przymula, własnie robilem test predkosci neta i wychodzi ze jest ok. Bardzo wolno odswieza, trzeba kilka razy kliknac. To nie jest ciekawa sytuacja braku kontroli pieca jak się nie jest w domu. Status jest rozłączony chociaż na forum jestem zalogowany.
2018-02-25 19:50
  tryt Posts: 374 Ostrzeżenie: 0
nie mogę wejść na swoje urządzenie
2018-02-25 19:56
  Ameno25 Posts: 2610 Ostrzeżenie: 0
Tak dzis jest masakra , ale ogólnie platforma działa kiepsko częste zwiechy itp 
2018-02-25 19:59
  interauto24 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
teraz w ogóle nie połączenia
2018-02-25 20:37
  tryt Posts: 374 Ostrzeżenie: 0
dalej kicha
2018-02-25 20:40
  mateush666 Posts: 46 Ostrzeżenie: 0
U mnie to samo. Brak możliwości połączenia ze sterownikiem
2018-02-25 20:46
  pab11o Posts: 471 Ostrzeżenie: 0
A to nie miało być tak że jak nie działa platforma estterownik to aplikacja mobilna powinna działac po lokalu?
2018-02-25 21:15
  skierka21 Posts: 41 Ostrzeżenie: 0
nie lubię się powtarzać ale lepiej by było gdyby działało lokalnie (www) a tak jesteśmy uzależnieni od ES ( nie nie wiem w czym jest problem )
2018-02-25 21:31
  MarcinJ Posts: 107 Ostrzeżenie: 0
Zanim sie tu zarejestrowalem sterowalem piecem lokalnie po wifi aplikacja w telefonie / tablecie. Brakuje mi w niej wlasnie wyboru sterowania lokalnie / internet
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
Users on-line: Zemszal