Forum Defro Smart II przednia szyba Subskrybuj | ||||
|
||||
mateush666
|
Witam czy również macie problemy z odklejającą się przednia szybą sterownika?
po około miesiącu używania odkleiła się szyba sterownika. Oczywiście reklamacja bez problemu dwa dni później sterownik był przysłany nowy. Mijają dwa miesiące i widzę że szyba z nowego sterownika zaczyna się odklejać.. czy to normalne przy Defro smart II?
|
|||
|
||||
karoka65
|
Produkcja ma wolne i zaczynają dopiero po 8-mym ale serwis pracuje non-stop, tyrknij z rana to może jeszcze nawet jutro panel Ci wyślą. M-kowcy jeszcze nie słyszałem żeby coś zgłaszali |
|||
|
||||
pab11o
|
Ja mam smarta ponad rok i nic się nie odkleja
|
|||
|
||||
mateush666
|
Czyli ja mam takie szczęście później podeślę wam fotki
|
|||
|
||||
kuba88
|
ja mam od kwietnia i tez nic
|
|||
|
||||
piter
|
Tak zgadza się te wyswietlacze mają z tym problem są źle wykonane i się odklejaja
U mnie jeszcze się trzyma już rok ale u znajomego wytrzymał tylko 6 miesięcy i poszedł na gwarancje. Oczywiście został wysłany nowy lecz co będzie jak po gwarancji szybka odpadnie ? ... Pytanie dlaczego Defro zerwało współpracę z elektro-system ? |
|||
|
||||
kuba88
|
Mi też sie powoli zaczyna odklejać....narazie z prawej strony zjechał trochę w dół ale nic nie robie z tym bo sezon grzewczy....
|
|||
|
||||
piter
|
Kolego możesz zgłosić to na gwarancje oni najpierw wyślą Ci wyświetlacz a później im stary odsylasz też tak miałem
|
|||
|
||||
pab11o
|
kurde ja palę już trzeci rok i nic się nie dzieje
|
|||