Forum Aplikacje mobilne Aplikacje mobilne dla sterowników w wersji 3.5 - Android Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
Na pompę kotłową , cyrkulacyjną , mieszającą mamy jedno wejście w sterowniku , użytkownik wybiera sobie tylko jaka pompa ,
To samo mogłoby byc z czujnikiem T2 , i nie potrzebne żadne dodatkowe wejścia, obecnie czujnik T2 mógłbym uzyc do monitorowania temperatury powrotu CO , ale schemat jednak będzie narysowany z obwodem CO2 Wielu użytkowników nie ma dwóch obwodów CO i mogłoby wykorzystać ten czujnik do pomiaru innej temperatury |
|||
|
||||
ven
|
Wrzuciłem aktualizacje aplikacji 3.5 teraz na ekranie głównym można stworzyć sobie dowolną ilość kafelków.
Ekran jest przewijany, następnie zrobię obsługę naciskania na kafelki. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
Kiedy sie pokaze w playstore? U mnie na razie nie aktualizuje, nie widzi nowej wersji.
|
|||
|
||||
ven
|
Dopiero wrzuciłem, standardowy czas to parę godzin.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Dzieki za info, krotko i na temat.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Po co tej aplikacji dostep do mojej kamery ?
Czy nie daloby sie do aplikacji dolozyc jezyk polski ? |
|||
|
||||
ven
|
||||
|
||||
JacekJI
|
No niezle ES . Sa juz chyba wszystkie dane do wyswietlania. Z apratem tez ciekawie- bedzie jeszcze prosciej dla nowych.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
||||
|
||||
sq9tbu
|
Nie da rady. PW
|
|||
|
||||
JacekJI
|
Wszystko fajnie ale wlasne opisy w aplikacji (na planie tez bylo by milo) to by sie pezydaly bo dziwnie wygladaja opisy pompa dodatkowa, temp t1 t2, pompa 1 2 itp
|
|||
|
||||
Hajtaler
|
||||
|
||||
ven
|
Po zapisaniu się na testy, trzeba parę minut odczekać.
|
|||
|
||||
Hajtaler
|
Acha rozumiem. Czyli próbować odpalić tan link za jakiś czas czy dostanę jakieś powiadomienie że już mogę?
|
|||
|
||||
ven
|
Spróbuj za parę minut.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||