Forum eSterownik.pl Najczęstsze problemy z połączeniem przez internet i stroną WWW w sterowniku 2.1 i 2.4 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 13Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Swatek110
|
dzień dobry
Chciałbym się dowiedzieć gdzie i jak pobrać aktualne dane do Maska i Brama. Pozostałe wygenerowało mi ze strony i i tylko tego nie poprawiałem (Maska, Brama). Próbował połączyć ale nic z tego nie wyszło |
|||
|
||||
konto usunięte
|
Witam. W zakladce FAQ jest link jak podlaczyc sterownik z olatforma esterownik.pl.
Tam jest dokladny opis wraz ze zdjeciami. |
|||
|
||||
ogniwoTad
|
Dzień dobry.
Dzisiaj tj 9 grudnia od 12.52 nie aktualizują mi się WYKRESY i STATYSTYKI (device/19762). Były już opóźnienia ale w granicach do pół godziny. Patrze na inne urządzenia i tam wykresy są na bieżąco. Sterownik pracuje normalnie. Czy coś się zblokowało na platformie esterownik - może Ktoś pomóc..!? |
|||
|
||||
Vitis
|
||||
|
||||
DamianOwczarek-zablokowany
|
Pany co zas kombinujeta? Nie mogę wejść na mój ster ani przez apke ani przez esterownik
|
|||
|
||||
Kulczyk_85
|
Witam nie działa mi połączenie sterownika z internetem wcześniej mi działało a teraz nawet nie pali się internet na wyświetlaczu w prawym górnym rogu czy coś namieszałem czy coś się zrypalo z internetem kombinowałem i raczej wszystko wskazuje że jest on pomocy
|
|||
|
||||
leON22
|
Jaki to sterownik , ten z tematu 2.1 & 2.4
|
|||
|
||||
gmaj22
|
||||
|
||||
leON22
|
||||
|
||||
gmaj22
|
Ech.... Ty Kulczyka pytałeś, jaki ma sterownik, a ja zrozumiałem, że pytasz na forum , jak wygląda sterownik w wersji 2.1 i 2.4
|
|||
|
||||
leON22
|
Widać , problem się rozwiązał , bo zainteresowany olał temat , a szkoda
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
Czy Platforma wczoraj padła? Strasznie wolno mi chodzi Forum a dostępu do pieca nie mam. sprawdzałem i po Wifi i po Internecie mobilnym z komórki.
dodane 2021-03-12 06:08Czy Platforma wczoraj padła? Strasznie wolno mi chodzi Forum a dostępu do pieca nie mam. sprawdzałem i po Wifi i po Internecie mobilnym z komórki. |
|||
|
||||
pitaszek
|
||||
|
||||
leON22
|
Dobrze , że chociaż można połączyć się ze sterownikiem OFFLINE w sieci wew.
|
|||
|
||||
sq9tbu
|
To dobrze bo już myślałem że mi internet padł i coś muszę grzebać na ruterze a to nie tylko ja mam problem dzięki Problem jest teraz taki że mam ustawiono wysoką temperaturę Nagłowicach w pokojach i w żaden sposób nie mogę teraz zmienić tej temperatury bo nie ma jak głowicę nie mają przycisków a dostęp do Internetu też nie ma
dodane 2021-03-12 06:42To dobrze bo już myślałem że mi internet padł i coś muszę grzebać na ruterze a to nie tylko ja mam problem dzięki Problem jest teraz taki że mam ustawiono wysoką temperaturę Nagłowicach w pokojach i w żaden sposób nie mogę teraz zmienić tej temperatury bo nie ma jak głowicę nie mają przycisków a dostęp do Internetu też nie ma |
|||
|
||||
pitaszek
|
A z aplikacji mobilnej, pracując w trybie offline?
Właśnie sprawdziłem i u siebie mogę zmienić temperaturę na głowicy. |
|||
|
||||
sq9tbu
|
U mnie aplikacja też nie działa nie loguje się dla mnie jest to niebezpieczne zasypałem na noc nowy Węgiel i poszłam spać w nocy się obudziłem i spojrzałem na piec a to się nie da wejść cały czas mam Tryb offline
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Pożar OVH
Prawdopodobnie ma to związek z tym wydarzeniem. Wczoraj wydawało się, że nas awaria ominie bo nasze usługi działały normalnie, ale jak widać coś musiało się zmienić. Próbujemy czy jesteśmy w stanie cokolwiek zrobić. |
|||
|
||||
owkol
|
leON22 napisał » 2021-03-12 06:42 Dobrze , że chociaż można połączyć się ze sterownikiem OFFLINE w sieci wew. od zawsze taka możliwość, czy kolega ma cos czego ja nie mam ?? |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona10 / 13Następna stronaOstatnia strona | ||||