Forum Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
||||
|
||||
tesel
![]() |
A ja już po koszeniu.
![]() Jeszcze raz miłego łykendu. |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
zbigmaz01 napisał » 2013-06-15 11:52 Ja też poproszę ![]() Tytuł wątku - Nie podoba mi się... Mnie się nie podoba że u mnie słońce daje jak w Afryce a ja muszę kosić i to dużo Podobnie i u mnie zbyszku ale chyba trzeba pakować dupsko, rozpalać kosiarki i brać się do roboty. Też nie bardzo mi się to podoba, lepiej by było w cieniu jakiegoś browarka wciągnąć ![]() |
|||
|
||||
w84u
![]() |
bodziasty napisał » 2013-06-15 11:50 w84u daj mi też namiar na priv - ta cena 720 to u nas w Krośnie to 21 kw kupisz a nie 27 - nie wiesz czy oni uprawiają sprzedaż wysyłkową Ja też koszę i uprzedzając kolejne prośby podam adres, chyba mogę. Mnie przywiozą we wtorek, poczekam, żeby u nich obsechł po ulewach w czerwcu, mam nadzieje, że nie braknie ![]() To gdzieś TU Adres strony Bodziaty, nie wiem, czy eksportują do Krosna, może pogadaj z Minertu, on też wozi ![]() ![]() |
|||
|
||||
edred
![]() |
Witam
Nie podoba mi się to , że u mnie (wielkopolska) węgiel który na południu z placu nie "schodzi" ma dobre parametry i to że cały asortyment ma tę samą wartość opałową, no i ta trawa też czasem za szybko rośnie..... ..... co do nieobecnych to czytałem posty... ....czasem każdy coś kliknie za dużo ale nie trzeba zaraz na noże.... .... no i wypadałoby odpowiadać rzeczowo na zadane pytania wg swojej wiedzy (wszyscy), a to że spalanie to proces skomplikowany to się już przekonałem próbując spalać czysto w kotle DS pozdrawiam RedEd |
|||
|
||||
tesel
![]() |
karoka65 napisał » 2013-06-15 12:51 zbigmaz01 napisał » 2013-06-15 11:52 Ja też poproszę ![]() Tytuł wątku - Nie podoba mi się... Mnie się nie podoba że u mnie słońce daje jak w Afryce a ja muszę kosić i to dużo Podobnie i u mnie zbyszku ale chyba trzeba pakować dupsko, rozpalać kosiarki i brać się do roboty. Też nie bardzo mi się to podoba, lepiej by było w cieniu jakiegoś browarka wciągnąć ![]() Ja tam wciągam przy koszeniu.Można?Można. |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
tesel napisał » 2013-06-15 15:23 Pausa karoka65 napisał » 2013-06-15 12:51 zbigmaz01 napisał » 2013-06-15 11:52 Ja też poproszę ![]() Tytuł wątku - Nie podoba mi się... Mnie się nie podoba że u mnie słońce daje jak w Afryce a ja muszę kosić i to dużo Podobnie i u mnie zbyszku ale chyba trzeba pakować dupsko, rozpalać kosiarki i brać się do roboty. Też nie bardzo mi się to podoba, lepiej by było w cieniu jakiegoś browarka wciągnąć ![]() Ja tam wciągam przy koszeniu.Można?Można. ![]() Teraz ![]() ale już nie dużo a potem ![]() ![]() |
|||
|
||||
tesel
![]() |
Najbardziej podoba mi się ta pauza.
![]() |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
||||
|
||||
tesel
![]() |
Już jestem po.Zbyszek. Smacznego.
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
||||
|
||||
miazio
![]() |
Panowie od trawki w tym sezonie mam zamiar kupić pierwszą kosiarkę trawnika około 1000m czytałem że powinna mieć silnik BS
|
|||
|
||||
tesel
![]() |
miazio napisał » 2013-06-16 20:56 Panowie od trawki w tym sezonie mam zamiar kupić pierwszą kosiarkę trawnika około 1000m czytałem że powinna mieć silnik BS Może nie powinna,ale jest to jeden z najlepszych silników.Kup koniecznie z napędem. |
|||
|
||||
macut
![]() |
Lepsze (ale i droższe w zakupie i utrzymaniu) są silniki Hondy. Na równy trawnik polecam kosiarkę Viking z silnikiem BS. Jest tak lekka (obudowa z tworzywa), że napęd jest zbędny - taką jeździ sąsiad i dał się przymierzyć. Jeśli nie lubisz się męczyć lub teren pod górkę, wtedy z napędem. Ja mam Husqvarnę LC48 VE. Napęd fajny, jednak trochę gorsze podawanie trawy do kosza. Wadą obu kosiarek jest cena.
Przy mniejszym budżecie - solidnie wyglądały kosiarki Oleo, Stiga, Green World. |
|||
|
||||
tesel
![]() |
miazio napisał » 2013-06-16 20:56 Panowie od trawki... Ha,ha.Dobre.W mojej okolicy jest pełno ogłoszeńSPRZEDAM DZIAŁKĘ |
|||
|
||||
miazio
![]() |
a jaka seraj najtańsze są 450 ale czytałem, że jest to nieudany silnik
|
|||
|
||||
macut
![]() |
Grisza napisał » 2013-06-16 21:22 Jeśli nie masz dużo zakamarków na działce bierz kosiarkę z nożem powyżej 50cm, oczywiście z napędem. Dobrze kolega prawi ![]() warto jednak odwiedzić kilka sklepów, pooglądać i się poprzymierzać. ja początkowo planowałem zakup kosiarki firmy Toro, jednak oględziny zmieniły mi plany. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||