Forum Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Andrzej_M_
![]() |
Prośba do Administratora forum.
Solidaryzując się z Zawijanem i Zawijanem_2 proszę o wykasowanie, także moich postów i mojego konta. z poważaniem Andrzej |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Dla osoby zainteresowanej.
Proszę o przygotowanie listy dokładnych miejsc (linki do postów oraz dokładne zwroty), gdzie zostały naruszone dobra osobiste. Po przygotowaniu listy wpisy te zostaną zmodyfikowane. |
|||
|
||||
w84u
![]() |
Moje konto w ramach solidarności też można usunąć. Nie podoba mi się to co się tutaj dzieje, niektórzy są tu sędziami we własnej sprawie. A miało być tak rodzinnie..
|
|||
|
||||
tesel
![]() |
Jak tak dalej pójdzie to zostanę tu tylko ze Stanem.
Może załóżcie nowy wątek pt."Platforma Oburzonych". |
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
ja piernicze człowiek chwilę opuścił się w forum a tu takie myki się dzieją - nie wierzę
|
|||
|
||||
tesel
![]() |
bodziasty napisał » 2013-06-14 19:57 ja piernicze człowiek chwilę opuścił się w forum a tu takie myki się dzieją - nie wierzę Żałuj,bo już posprzątane. |
|||
|
||||
miazio
![]() |
czytam czytam i oczom nie wierze
![]() Zawijanow szanuje za wiedzę ale śledząc jeszcze kiedyś wpisy na forum muratora odniosłem wrażenie ze panowie nie potrafią przyjąć jakiekolwiek krytyki wszytko do serca i osobista wojenka :d |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
miazio napisał » 2013-06-14 21:22 czytam czytam i oczom nie wierze ![]() Zawijanow szanuje za wiedzę ale śledząc jeszcze kiedyś wpisy na forum muratora odniosłem wrażenie ze panowie nie potrafią przyjąć jakiekolwiek krytyki wszytko do serca i osobista wojenka :d normalnie podpisuje się pod tym obiema kończynami ![]() |
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Co niektórzy może i ja nie widzą różnicy między dopuszczeniem kotła do sprzedaży a Świadectwem na Znak Bezpieczeństwa Ekologicznego.
Ale co ja tam mogę wiedzieć. |
|||
|
||||
wuwok
![]() |
a ja jestem ciekaw jak Mirkowi153 będzie nowy kociołek się sprawował..serio..opisy kwieciste to będzie hit sezonu , Martwi mnie jedno..pomimo zamiany wspomnienia te, godziny w kotłowni, będą ciągle przy innym kolorze,,to jak z pierwsza miłością
![]() choć ktoś powie ze pierwsza miłość go ostro w*****a ..posmak sadzy bezcenny ![]() |
|||
|
||||
macut
![]() |
A mnie się nie podoba usuwanie postów z forum. Z wątków robi się sieczka, strzępy rozmów znajdują się w cytatach. Administratorze - warto tracić swój czas na coś co przynosi więcej szkody niż pożytku?
|
|||
|
||||
minertu
![]() |
To ja poproszę o adres bo mam ochotę z wesołej po testować.
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
zbigmaz01 napisał » 2013-06-15 10:37 + Zibi.To jest forum o sterownikach a nie kotłach, tu pomaga się w pracy kotła poprzez sterownik. |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Zaśmiecę jeszcze raz. Proszę już nie karmić tej beznadziejnej atmosfery, chyba wszyscy chcemy już odetchnąć i wrócić do "starych" zadań. OK ?
|
|||
|
||||
karoka65
![]() |
Tak chyba będzie najlepiej, ci co chcą zawracać kijem Wisłę niech się nakręcają sami.
|
|||
|
||||
w84u
![]() |
minertu napisał » 2013-06-15 07:06 To ja poproszę o adres bo mam ochotę z wesołej po testować. Wysłałem na priva ![]() |
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
w84u daj mi też namiar na priv - ta cena 720 to u nas w Krośnie to 21 kw kupisz a nie 27 - nie wiesz czy oni uprawiają sprzedaż wysyłkową
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona1 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||