| Forum Pello v3.5 / v4.0 Obsługa sterownika bez dostępu do internetu Subskrybuj | ||||
|
|
||||
|
janusz
|
Czy sterownikiem podłączonym do sieci lokalnej (bez dostępu do Internetu ) można sterować nie będąc przy piecu (aplikacja do obsługi)
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Można, telefon (tablet) z aplikacją musi być podłączony do tej samej sieci LAN do sterownik.
|
|||
|
|
||||
|
janusz
|
Czyli bez dostępu również mobilnego klops szkoda
|
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Skoro sterownik NIE ma dostępu do internetu - brak wyjścia na świat poza sieć LAN - to NIE ma możliwości zarządzać nim zdalnie.
|
|||
|
|
||||
|
janusz
|
alarm_tpod_hi alarm_pod_zaplon alarm_zew alarm_zasobnik alarm_stb alarm_tco1_hi di_alarm_time di_alarm_inv di_alarm_stop mpl_alarm alarm_rozp dp_alarm alarm_poz_ruszt alarm_cis alarm_clean_exch alarm_clwym alarm_tank_hi alarm_tank_lo alarm_tank_hitemp alarm_rozp_ext alarm To jest lista alarmów które mogę odczytać "lokaknie" z sterownika (i są przeze mnie nierozszyfrowane ) Moja prośba które to z nich mają znaczący wpływ na pracę kotła ( grożą awaria ) Bo jestem w stanie cyklicznie lub na żądanie odczytać co jest na piecu niekoniecznie spacerując do budynku kotłowni |
|||