| Forum eSterownik.pl Brak statystyk spalania. Subskrybuj | ||||
|
|
||||
|
Zawiaty
|
W ogrzewanym domku letniskowym od kilkunastu dni nie wyświetla mi statystyk spalania. Odłączyłem sterownik od prądu, podłączyłem spowrotem. Statystyki nie powróciły. Jakieś sugestie? Dodam, że ostatnio miałem kilkugodzinne zerwanie polaczenia ze sterownikiem, ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie. Statystyki na stronie nie zarejestrowały również zasypu węgla z 12 stycznia. Musiałem dodać ręcznie.
Edit: Teraz widzę, że ostatni zasyp z 23 stycznia też nie jest zarejestrowany. |
|||
|
|
||||
|
PrzemekP
|
Czy karta SD w sterowniku była kiedykolwiek zmieniana? Możliwe, że zostały na niej jakieś śmieci (może błąd zapisu na karcie).
Można spróbować zgrać z karty zawartość, skopiować na nową kartę (lub jeżeli nie masz) to zrobić format starej karty, wrzucić skopiowane wcześniej pliki na kartę i umieścić w sterowniku. Zaległym statystyk nie odzyskasz, ale może zaczną się rejestrować bierzące. |
|||
|
|
||||
|
Zawiaty
|
Karta była już raz zmieniana, ale ma już ładnych parę lat. Przy okazji wymienię na nową. Jeśli mógłbyś przypomnieć mi parametry karty jakie akceptuje ten sterownik to byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję.
|
|||