Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona22 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ven
![]() |
||||
|
||||
woma
![]() |
Zaktualizowałem apkę ze sklepu play i nie działa.
Nie ma jak wejść w konfigurację i ustawić dostęp do swojego sterownika. Tak jak pisałem na LG Spirit LTE z androidem lollipop nie ma jak tego zrobić. Wersja 2 działa ! Ale nie da się ukryć że to faza rozwojowa ![]() Programatory nie mają podziałki godzinowej trzeba ustawiać na "czuja", ale najważniejsze że działa ![]() |
|||
|
||||
Walker
![]() |
witam ponownie w chwili obecnej nie mogę w zakładce erthernet ściągnąć żadnych parametrów jeżeli chodzi o zdalne sterowanie pokazuje się zapis brak połączenia. Mogę podglądnąć i sterować tylko przez kompa, a przez telefon tylko w sieci lokalnej. W telefoniku nie ma mnie na liście użytkowników wyskakuje napis błędne hasło lub login ??? hasło zmieniałem wpisywałem nowe i nic to nie dało. ES wykonujecie teraz jakieś prace jak tak to szkoda żebym w tym grzebał :0 pzdr
|
|||
|
||||
uzi18
![]() |
Walker najpierw zadbaj o to abyś miał dostep przez esterownik do sterownika a pozniej szukaj problemu w aplikacji.
co do hasla to zwroc uwage na male i duze litery |
|||
|
||||
Kulin
![]() |
u mnie po uruchomieniu apki pojawia się: GetVersion: Error_Parce.
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Aplikacja przestała działać. Błąd komunikacji z serwerem... od kilku dni.
|
|||
|
||||
Walker
![]() |
uzi18 mam dostęp do pieca przez esterownik mogę zmieniać ustawienia z kompa, jednak nie mogę tego robić przez aplikację w telefonie. a na planszy w kompie w zakładce ustawienia ------>internet nie wyświetlają mi się parametry z (usługi zdalny dostęp), jak chce je wpisać ręcznie to podświetlają się na czerwono i nie można ich zapisać. może się ktoś wypowiedzieć z ES oco kaman??
|
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Walker napisał » 2015-12-01 17:03 uzi18 mam dostęp do pieca przez esterownik mogę zmieniać ustawienia z kompa, jednak nie mogę tego robić przez aplikację w telefonie. a na planszy w kompie w zakładce ustawienia ------>internet nie wyświetlają mi się parametry z (usługi zdalny dostęp), jak chce je wpisać ręcznie to podświetlają się na czerwono i nie można ich zapisać. może się ktoś wypowiedzieć z ES oco kaman?? Zakładka Ustawienia -> Internet jest dostępna TYLKO z sieci lokalnej. Przy połączeniu przez platformę eSterownik.pl nie ma możliwości modyfikacji tej zakładki. Co do korzystania z aplikacji mobilnej - proszę sprawdzić, czy przy wpisywaniu loginu nie dodawana jest automatycznie spacja na końcu. |
|||
|
||||
szekspir
![]() |
Witam.
U mnie też od paru dni na telefonie mam komunikat: Błąd komunikacji. Problem z połączeniem. Przez komputer normalnie jest. |
|||
|
||||
mlynoza
![]() |
Witam.
Potwierdzam problem połączenia aplikacji poprzez esterownik (Brak sterownika. Wejdź do menu konfiguracji i skonfiguruj połączenie) . Po sieci lan połączenie OK Zmiana hasła nie pomogła |
|||
|
||||
Walker
![]() |
widzę że więcej osób ma ten problem, u mnie dalej nie działa...... znajdzie ktoś przyczynę ??
|
|||
|
||||
szekspir
![]() |
Zainteresowanie ze strony ES widzę spore.
Kolejna sprawa. Samsung galaxy j5: nie ma w nim przycisku menu. Może trzeba by było zaktualizować aplikacje żeby wywołać menu z poziomu ekranu dotykowego. Bo nie można nawet wpisać loginu i hasła. |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
szekspir napisał » 2015-12-06 22:29 Zainteresowanie ze strony ES widzę spore. Kolejna sprawa. Samsung galaxy j5: nie ma w nim przycisku menu. Może trzeba by było zaktualizować aplikacje żeby wywołać menu z poziomu ekranu dotykowego. Bo nie można nawet wpisać loginu i hasła. W LG G4 również nie ma przycisku menu a jakoś można. W moim przypadku wystarczy przytrzymać dłużej jeden z przycisków ekranowych i menu się pojawia - może j5 ma tak samo ? |
|||
|
||||
jawrob11
![]() |
mam chinczyka i niestety nie dziala dłuższe przytrzymanie klawisza funkcyjnego aby wyswietlic konfiguracje...
|
|||
|
||||
szekspir
![]() |
W j5 też nie działa! Tak dla informacji.
|
|||
|
||||
Walker
![]() |
pytanie do ES co z tym zdalnym dostępem dalej z telefonu przez neta nie mogę sterować piecem,, nie mogę wybrać sterownika - nieprawidłowy login lub hasło, a z kompa na ten login i hasło się loguje .......
|
|||
|
||||
ven
![]() |
zmień hasło na platformie na jakieś inne i spróbuj jeszcze raz
|
|||
|
||||
starplus
![]() |
Potwierdzam problemy z aplikacją. Zmiana hasła nic nie daje.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona22 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||