Usługi zdalnego dostępu powoli powinny wracać do normy.
Za wszystkie utrudnienia przepraszamy
Forum  Aplikacje mobilne  eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj
First pagePrevious page20 / 29Next pageLast page
2014-12-16 23:00
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
W nowych telefonach z Androidem nie ma przycisku menu. Dlatego pojawił się tymczasowo po prawej stronie na górze.  Na tym przewijanym pasku.
2014-12-16 23:03
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Zawsze możesz odinstalować i zainstalować tą z marketu.

2014-12-17 02:21
  Walker Posts: 15 Ostrzeżenie: 0
dalej nie łaczy mi się przez neta w sieci lan działa czy coś jest z ip nie tak Ven wejdz jak mozesz w mój sterownik - nie moge podglądnąć ustawień zdalnego sterowania, brak połączenia z sterownikiem pzdr
2014-12-17 06:26
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
Wchodząc na inny ster i tak rysuje moje wykresy.
dodane 2014-12-17 05:26Hmm nie zawsze tak się dzieje
2014-12-17 11:51
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
MariuszK napisał » 2014-12-16 22:08
Ven wiec jam mam wejsc na tablecie w konfiguracje by ustalic polaczenie. W starej wersji byly trzy kropeczki po lewo a teraz nie ma ????
dodane 2014-12-16 22:06Wersje mam ze sklepu playa
dodane 2014-12-16 22:061.5.9 hyba
dodane 2014-12-16 22:08Jak w nowej wersji wejsc w konfiguracje

Na pasku po prawej jest przycisk Menu

dodane 2014-12-17 10:51
lexlehrex napisał » 2014-12-17 05:26
Wchodząc na inny ster i tak rysuje moje wykresy.
dodane 2014-12-17 05:26Hmm nie zawsze tak się dzieje

Może tak, być, sprawdzę dokładnie.
2014-12-17 17:20
  kubanos Posts: 942 Ostrzeżenie: 0
A ja mam pytanie do ES. Czy da się dodać w aplikacji na androida okienko informujące o spalonej ilości "towaru" np z ostatniego dnia? Będzie to duży problem?
PZDR
2014-12-17 19:57
  wojtekosiek Posts: 23 Ostrzeżenie: 0
traz jest ok
2014-12-19 22:18
  marek_szulc Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam mam nowy telefon z androidem 4.4.4. z fabrycznym cyanogen mode nie mam przycisku wejscia do menu. Na dole leci zolty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji. Jest bardzo irytujace. Czy ktos moze zrobic jakis fix badz jest na to jakis sposob?
2014-12-20 00:52
  krzy Posts: 800 Ostrzeżenie: 0
A menu nie rozwija się po dłuższym wciśnięciu jednego z klawiszy.
2015-01-04 16:29
  szymkas30 Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
marek_szulc napisał » 2014-12-19 21:18
Witam mam nowy telefon z androidem 4.4.4. z fabrycznym cyanogen mode nie mam przycisku wejscia do menu. Na dole leci zolty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji. Jest bardzo irytujace. Czy ktos moze zrobic jakis fix badz jest na to jakis sposob?
 

podbijam temat ponieważ mam tel. LG 7 II z  androidem 4.1.2 i na dole leci żółlty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji;"brak sterownika! Wejdź do menu konfiguracji i skonfiguruj połączenie ze sterownikiem" po kliknięciu tego komunikatu  mam  pobieranie  danych  i odpowiedź zwrotną error_parse   -może  łaskawie  firma E-S  wypowie się, ponieważ kolega  marek_szulc pytał 12-12-2014 i brak odzewu
pozdrawiam



2015-01-04 17:18
  zbigmaz01 Posts: 1603 Ostrzeżenie: 0
A próbowałeś wejść do menu w prawym górnym rogu zamiast klikać w pasek?

2015-01-04 20:08
  szymkas30 Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
właśnie cały myk w tym, że nie mam menu

dodane 2015-01-04 19:08właśnie cały myk w tym, że nie mam menu
2015-01-04 20:31
  zbigmaz01 Posts: 1603 Ostrzeżenie: 0
A w prawym dolnym rogu nie masz trzech małych kropek?
2015-01-05 09:06
  ven Posts: 608 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
szymkas30 napisał » 2015-01-04 19:08
właśnie cały myk w tym, że nie mam menu

dodane 2015-01-04 19:08właśnie cały myk w tym, że nie mam menu


spróbuj zainstalować aplikację z tego linku i daj znać czy działa:

https://esterownik.pl/android/eSterownikMobile.apk



2015-01-08 20:46
  konto usunięte Posts: 10188 Ostrzeżenie: 0
Zauważyłem ,że przy wyjściu z wykresów do ekranu głównego i przekręceniu telefonu ładuje wykresy...
2015-01-15 08:35
  krzy Posts: 800 Ostrzeżenie: 0
lexlehrex napisał » 2015-01-08 19:46
Zauważyłem ,że przy wyjściu z wykresów do ekranu głównego i przekręceniu telefonu ładuje wykresy...



Nowa biała wersja też to ma. Podobnie z parametrami. Problemem może być wyjście przyciskiem "Cofnij". 
Po zmianie na sterownik publiczny wykresy i tak ładuje własnego pieca. Parametry pokazuje już właściwie.
2015-01-16 23:26
  sleza Posts: 27 Ostrzeżenie: 0
LG G3-dzięki "ven",teraz apka działa.pozdrawiam
First pagePrevious page20 / 29Next pageLast page
Users on-line: