Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona20 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
ven
![]() |
W nowych telefonach z Androidem nie ma przycisku menu. Dlatego pojawił się tymczasowo po prawej stronie na górze. Na tym przewijanym pasku.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
Zawsze możesz odinstalować i zainstalować tą z marketu.
|
|||
|
||||
Walker
![]() |
dalej nie łaczy mi się przez neta w sieci lan działa czy coś jest z ip nie tak Ven wejdz jak mozesz w mój sterownik - nie moge podglądnąć ustawień zdalnego sterowania, brak połączenia z sterownikiem pzdr
|
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Wchodząc na inny ster i tak rysuje moje wykresy.
dodane 2014-12-17 05:26Hmm nie zawsze tak się dzieje |
|||
|
||||
ven
![]() |
MariuszK napisał » 2014-12-16 22:08 Ven wiec jam mam wejsc na tablecie w konfiguracje by ustalic polaczenie. W starej wersji byly trzy kropeczki po lewo a teraz nie ma ???? dodane 2014-12-16 22:06Wersje mam ze sklepu playa dodane 2014-12-16 22:061.5.9 hyba dodane 2014-12-16 22:08Jak w nowej wersji wejsc w konfiguracje Na pasku po prawej jest przycisk Menu dodane 2014-12-17 10:51 lexlehrex napisał » 2014-12-17 05:26 Wchodząc na inny ster i tak rysuje moje wykresy. dodane 2014-12-17 05:26Hmm nie zawsze tak się dzieje Może tak, być, sprawdzę dokładnie. |
|||
|
||||
kubanos
![]() |
A ja mam pytanie do ES. Czy da się dodać w aplikacji na androida okienko informujące o spalonej ilości "towaru" np z ostatniego dnia? Będzie to duży problem?
PZDR |
|||
|
||||
wojtekosiek
![]() |
traz jest ok
|
|||
|
||||
marek_szulc
![]() |
Witam mam nowy telefon z androidem 4.4.4. z fabrycznym cyanogen mode nie mam przycisku wejscia do menu. Na dole leci zolty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji. Jest bardzo irytujace. Czy ktos moze zrobic jakis fix badz jest na to jakis sposob?
|
|||
|
||||
krzy
![]() |
A menu nie rozwija się po dłuższym wciśnięciu jednego z klawiszy.
|
|||
|
||||
szymkas30
![]() |
marek_szulc napisał » 2014-12-19 21:18 Witam mam nowy telefon z androidem 4.4.4. z fabrycznym cyanogen mode nie mam przycisku wejscia do menu. Na dole leci zolty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji. Jest bardzo irytujace. Czy ktos moze zrobic jakis fix badz jest na to jakis sposob? podbijam temat ponieważ mam tel. LG 7 II z androidem 4.1.2 i na dole leci żółlty pasek z informacja o konicznosci kofiguracji;"brak sterownika! Wejdź do menu konfiguracji i skonfiguruj połączenie ze sterownikiem" po kliknięciu tego komunikatu mam pobieranie danych i odpowiedź zwrotną error_parse -może łaskawie firma E-S wypowie się, ponieważ kolega marek_szulc pytał 12-12-2014 i brak odzewu pozdrawiam |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
||||
|
||||
szymkas30
![]() |
właśnie cały myk w tym, że nie mam menu
dodane 2015-01-04 19:08właśnie cały myk w tym, że nie mam menu |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
A w prawym dolnym rogu nie masz trzech małych kropek?
|
|||
|
||||
ven
![]() |
szymkas30 napisał » 2015-01-04 19:08 właśnie cały myk w tym, że nie mam menu dodane 2015-01-04 19:08właśnie cały myk w tym, że nie mam menu spróbuj zainstalować aplikację z tego linku i daj znać czy działa: https://esterownik.pl/android/eSterownikMobile.apk |
|||
|
||||
konto usunięte
![]() |
Zauważyłem ,że przy wyjściu z wykresów do ekranu głównego i przekręceniu telefonu ładuje wykresy...
![]() |
|||
|
||||
krzy
![]() |
lexlehrex napisał » 2015-01-08 19:46 Zauważyłem ,że przy wyjściu z wykresów do ekranu głównego i przekręceniu telefonu ładuje wykresy... ![]() Nowa biała wersja też to ma. Podobnie z parametrami. Problemem może być wyjście przyciskiem "Cofnij". Po zmianie na sterownik publiczny wykresy i tak ładuje własnego pieca. Parametry pokazuje już właściwie. |
|||
|
||||
sleza
![]() |
LG G3-dzięki "ven",teraz apka działa.pozdrawiam
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona20 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||