Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona15 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
uzi18
![]() |
MariuszK: blad jest w aplikacji, to jakie mam aktualnie ustawienia, to dlatego ze wlasnie udalo mi sie zmienic dopiero przez panel www, aplikacja skapitulowala (polaczenie przez platforme).
Zauwazylem wiec zglaszam. Platforma esterownik pokazuje poprawnie na zolto/zielono, tylko aplikacja ma widzimisie. Aplikacja (1.5.8) wywala sie przy zmianie trybu pompy mieszajacej z cyrkulacyjnej na mieszajaca. Sterownik z oprogramowaniem 0.1.17.22 PrzemekP: mozesz potwierdzic problem? |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
uzi18 napisał » 2014-11-05 13:59 PrzemekP: mozesz potwierdzic problem? Tak, wiemy o problemie z aplikacją. W przyszłym tygodniu można będzie spodziewać się aktualizacji. |
|||
|
||||
uzi18
![]() |
Dzieki, widze ze bit 7 nie jest sprawdzany i stad problem, za to czemu się wykrzacza na zmianie trybu pracy pompy mieszajacej to nie wiem.
|
|||
|
||||
Czerny
![]() |
||||
|
||||
Hasolo
![]() |
Tak, tak, większa ilość parametrów bo na pięciu calach już się pusto robi.
I pompy CWU nie widać że pracuje jako mieszająca |
|||
|
||||
jczumal
![]() |
Witam,
Strasznie się cieszę z planowanej aktualizacji. Przy tej okazji chciałem podrzucić informację o problemie na jaki się natknąłęm. Być może chodzi o rozdzielczość ekranu urządzenia... Zainstalowałem aplikację na telefonie LG G3 (wyświetlacz 5.5 cala, rozdzielczość 3K) i niestety ... pada zaraz po uruchomieniu, z czesciowo narysowanym interfejsem i komunikatem: "Brak sterownika! Wejdz do menu...", potem info że aplikacja zatrzymana. Wysłałem raport z awarii, może się na coś przyda. Proszę o próbę naprawy w nowej wersji. (W razie potrzeby chętnie pomogę w testach) pozdrawiam |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Zadałem już wcześniej pytanie ale nie otrzymałem odpowiedzi więc je powtórzę - Czy w wersji mobilnej jest zmiana bo po instalacji na nowej słuchawce nie mam witget`u? Czy jest jakiś sposób na odtworzenie?
dodane 2014-11-28 08:41Podbijam temat, jak uzyskać widget? |
|||
|
||||
ven
![]() |
W związku z wieloma problemami działania Aplikacji na Androidach 4.0 i wyższych postanowiliśmy stworzyć jeszcze jedną wersje aplikacji, który będzie działać właśnie tylko na tych urządzeniach > 4.0. Niedługo udostępnimy społeczność na Google+ gdzie będzie można się zapisać na testy nowej aplikacji.
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Zapisać na testy czy też pobrać i zainstalować?
Jeżeli będę miał witget to jestem pierwszy do pobrania. Android 4.4.2 a w pierwszym kwartale 2015 obiecana aktualizacja do 5.0 |
|||
|
||||
uzi18
![]() |
widget w aplikacji jest tylko android 4.0+ go nie obsluguje, pewnie dlatego pomysl na oddzielna apke
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
||||
|
||||
karolk79
![]() |
Witam, kiedy można spodziewać się aktualizacji aplikacji tak aby obsługiwała oprogramowanie w wersji 0.3.1.8? obecnie obserwuję problemy z nawiązaniem i utrzymaniem połączenia ze sterownikiem. Mam też kłopot z ustanowieniem połączenia po sieci WIFI/LAN.
|
|||
|
||||
ven
![]() |
*** Uwaga: Aplikacja jest jeszcze we wczesnej fazie projektowania ***
Wszystkich chętnych na testy aplikacji zapraszam do dołączenia do grupy: https://plus.google.com/u/0/communities/110584952991964803123 a następnie do zapisania się na testy: https://play.google.com/apps/testing/pl.esterownik.android.esterownikmobilev2 |
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
||||
|
||||
bodziasty
![]() |
Już próbuj - ja już mam
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |
Mi hodzi o google play Taką str. widzę na lapku, na fonie mam błąd: 404 That`s an error. Nie można znaleść żądanego adresuURL na tym serwerze. That`s all we know. |
|||
|
||||
bodziasty
![]() |
A dołączyłeś do grupy - pierwszy link ?
|
|||
|
||||
zbigmaz01
![]() |