Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona29 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Olek85
|
zielonadolina napisał » 2017-12-17 01:17 Dlaczego w wersji esterownik mobile2 alpha we wszystkich moich urzadzeniach tlo aplikacji jest biale a nie tak jak w prezentacji programu czarne mozna to jakos zmienic? zainstaluj esterownik mobile, nie mobile 2, pierwsza wersja jest czarna dodane 2017-12-17 01:39ES czy w mobile 2 można dodać zasyp - nie mogę znaleźć - w mobile 1 klikając kafelek z czasem pracy podajnika można było zasypać wprowadzoną ilość grochu, w dwójce nic się nie dzieje po wciśnięciu kafelka |
|||
|
||||
zielonadolina
|
Albo inaczej co to jest za wersja https://youtu.be/9gKOGCdc8ug, pod filmem jest przekierowanie do sklepu play po wejsciu przez link pod aplikacja w szczegółach jest ten sam film ale po wejsciu do sklepu play i wyszukaniu w szczegolach juz tego filmu nie ma.
|
|||
|
||||
Olek85
|
tej wersji nie widziałem
|
|||
|
||||
zielonadolina
|
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, kiedy zrezygnowano w ecoal z funkcji programator pogodowy,kiedys fajnie sie to ustawialo poprzez podanie temperatury CO dla okreslonej temperatury zewnetrznej a sterownik sam tworzyl sobie na tej podstawie krzywa grzania, teraz pod programatorem pogodowym jest powielony programator CO.
|
|||
|
||||
Olek85
|
nie używam, nie wiem
|
|||
|
||||
MateuszB
|
Ta aplikacja nie działa na sterownik Pello ?
|
|||
|
||||
pawel3
|
do sterownika pello jest dedykowana aplikacja pello
|
|||
|
||||
MateuszB
|
pawel3 napisał » 2019-05-13 20:02 do sterownika pello jest dedykowana aplikacja pello Tylko że ta aplikacja widzi sterownik pello tylko w sieci lokalnej |
|||
|
||||
Sa1666
|
A masz kolego sterownik sparowany z platforma esterownik.pl? Czy ma sie laczyc falami dobrej nadziei?
|
|||
|
||||
MateuszB
|
Sa1666 napisał » 2019-05-14 16:12 A masz kolego sterownik sparowany z platforma esterownik.pl? Czy ma sie laczyc fal2ami dobrej nadziei? Oczywiście że mam . Przez stronkę zaglądam do piecyka nawet za granicą, a przez apkę mogę tylko w zasięgu mojego wi fi w domu |
|||
|
||||
Sa1666
|
I na apke logujesz sie danymi z esterownik.pl?
|
|||
|
||||
MateuszB
|
Nie ma takiej opcji w tej apce. W aplikacji esterownik jest a w aplikacji pello mobile nie ma
Ok . Już wiem o co chodzi . Nie mogę się zalogować bo wywala niepoprawny login lub hasło. A piszę ze strony Poczytałem na forum i znalazłem. Zmieniłem hasło na stronie , zmieniłem hasło w aplikacji i DZIAŁA! |
|||
|
||||
Galaxy
|
Jest problem z pobraniem tej aplikacji
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona29 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||