Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum Aplikacje mobilne eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona29 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Olek85
![]() |
zielonadolina napisał » 2017-12-17 01:17 Dlaczego w wersji esterownik mobile2 alpha we wszystkich moich urzadzeniach tlo aplikacji jest biale a nie tak jak w prezentacji programu czarne mozna to jakos zmienic? zainstaluj esterownik mobile, nie mobile 2, pierwsza wersja jest czarna dodane 2017-12-17 01:39ES czy w mobile 2 można dodać zasyp - nie mogę znaleźć - w mobile 1 klikając kafelek z czasem pracy podajnika można było zasypać wprowadzoną ilość grochu, w dwójce nic się nie dzieje po wciśnięciu kafelka |
|||
|
||||
zielonadolina
![]() |
Albo inaczej co to jest za wersja https://youtu.be/9gKOGCdc8ug, pod filmem jest przekierowanie do sklepu play po wejsciu przez link pod aplikacja w szczegółach jest ten sam film ale po wejsciu do sklepu play i wyszukaniu w szczegolach juz tego filmu nie ma.
|
|||
|
||||
Olek85
![]() |
tej wersji nie widziałem
![]() |
|||
|
||||
zielonadolina
![]() |
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, kiedy zrezygnowano w ecoal z funkcji programator pogodowy,kiedys fajnie sie to ustawialo poprzez podanie temperatury CO dla okreslonej temperatury zewnetrznej a sterownik sam tworzyl sobie na tej podstawie krzywa grzania, teraz pod programatorem pogodowym jest powielony programator CO.
|
|||
|
||||
Olek85
![]() |
nie używam, nie wiem
![]() |
|||
|
||||
MateuszB
![]() |
Ta aplikacja nie działa na sterownik Pello ?
|
|||
|
||||
pawel3
![]() |
do sterownika pello jest dedykowana aplikacja pello
|
|||
|
||||
MateuszB
![]() |
pawel3 napisał » 2019-05-13 20:02 do sterownika pello jest dedykowana aplikacja pello Tylko że ta aplikacja widzi sterownik pello tylko w sieci lokalnej |
|||
|
||||
Sa1666
![]() |
A masz kolego sterownik sparowany z platforma esterownik.pl? Czy ma sie laczyc falami dobrej nadziei?
![]() |
|||
|
||||
MateuszB
![]() |
Sa1666 napisał » 2019-05-14 16:12 A masz kolego sterownik sparowany z platforma esterownik.pl? Czy ma sie laczyc fal2ami dobrej nadziei? ![]() Oczywiście że mam . Przez stronkę zaglądam do piecyka nawet za granicą, a przez apkę mogę tylko w zasięgu mojego wi fi w domu |
|||
|
||||
Sa1666
![]() |
I na apke logujesz sie danymi z esterownik.pl?
|
|||
|
||||
MateuszB
![]() |
Nie ma takiej opcji w tej apce. W aplikacji esterownik jest a w aplikacji pello mobile nie ma
Ok . Już wiem o co chodzi . Nie mogę się zalogować bo wywala niepoprawny login lub hasło. A piszę ze strony Poczytałem na forum i znalazłem. Zmieniłem hasło na stronie , zmieniłem hasło w aplikacji i DZIAŁA ![]() |
|||
|
||||
Galaxy
![]() |
Jest problem z pobraniem tej aplikacji
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona29 / 29Następna stronaOstatnia strona | ||||