Forum  Aplikacje mobilne  eSterownik Mobile wersja 1.5.x Subskrybuj
First pagePrevious page1 / 29Next pageLast page
2012-12-14 16:20
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Dzisiaj udostępniliśmy wersje oficjalną w markecie.
Jeżeli ktoś ma zainstalowaną wersje z forum (z linka) proszę odinstalować i zainstalować z marketu.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.esterownik.android.esterownik
2012-12-14 16:50
  darase Posts: 1906 Ostrzeżenie: 0
Wielkie dzięki za powiększenie przewidywanej daty zasypu.

Wszystko ładnie działa oprócz :

wybieramy wykres, zmieniamy datę i pojawiają się dwa zminimalizowane wykresy dzisiejszego dnia i tego innego.

Proszę o potwierdzenie czy tylko ja tak mam, android 2.1(jeszcze)
2012-12-14 17:15
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Rzeczywiście tak się dzieje, do jutra będzie poprawka.
2012-12-14 20:50
  hetmanpoz Posts: 38 Ostrzeżenie: 0
zainstalowałem wczoraj wersje z forum i... widżet wyświetlał wartosci a wchodząc w program jak pobierał dane ze sterownika wystepuje błąd i zamyka program. Wersje z forum odinstalowałem zainstalowałem z marketu i było ok.
dzisiaj natomiast weszła nowa wersja która automatycznie sie zaktualizowała u mnie ale problem wrócił ... Jakies rozwiązanie ?
2012-12-14 23:12
  wizzle Posts: 95 Ostrzeżenie: 0
Witam ponownie
Ponieważ poprzedni wątek został zamknięty, to z uporem maniaka nadal wnioskuję o możliwość dodania większej ilości okien np. w opcjach programu wybieramy 6, 8 lub 10.

2012-12-15 00:55
  mucia Posts: 210 Ostrzeżenie: 0
A gdzie czas pracy podajnika...
2012-12-15 11:01
  pilatus Posts: 106 Ostrzeżenie: 0
wizzle ma 200% racji, za malo kafelkow, nie widac tego co potrzeba, odinstalowuje aktualna wersje bo nie spelnia oczekiwan' wie ktos moze gdzie znajde poprzednia wersje? instalowalem z google
2012-12-15 11:50
  darase Posts: 1906 Ostrzeżenie: 0
Ludziska, jak zbyt mało okienek?

Najważniejsze parametry mam ustawione na dwóch widgetach, jest ich 8:

CO, Powrót, Spaliny, Podajnik, Zewnętrzna, Wewnętrzna, Cwu,Zasobnik.

Do takich informacji nadają się widgety (macie je ustawione na pulpicie?).

Głównym przeznaczeniem aplikacji jest zdalne ustawienie sterownika i podgląd na wykresy.

Polecam widgety, a odpalanie aplikacji zmniejszy swoją częstotliwość.

Jak mało 8parametrów to dodajemy 3 widget.

P.S. Wreszcie działa mi market, musiałem wgrać androida z fastbootem i wykonać reset wipe.
2012-12-15 12:08
  romipol Posts: 39 Ostrzeżenie: 0
Ja również jestem za dodaniem kilku kafelków oraz można dodać na kafelku z dmuchawą po prawej wartość nadmuchu. Owszem można sobie wstawić ileś tam widgetów, jednak to nie jest to tak przejrzyste i jeszcze jest problem odświeźania. Ustawiając go na kilka sekund będzie bardzo duże zużycie baterii.
2012-12-15 12:21
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Może przewijany prawy pasek ?


2012-12-15 14:19
  wojtekosiek Posts: 23 Ostrzeżenie: 0
witam 
a mi teraz nia działa na androidzie 2.3.5 i skąd ja teraz wezmę starą wersje 
POMOCY
2012-12-15 14:42
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
co znaczy że nie działa ?
2012-12-15 14:48
  hetmanpoz Posts: 38 Ostrzeżenie: 0
mój przykład 
nie ładuje ustawień w oknie programu po kilku sekundach wystepuje błąd 
i mam opcje czekaj, zgłoś błąd, wymuś zamknięcie


2012-12-15 15:16
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Jakich ustawień ?
2012-12-15 15:46
  hetmanpoz Posts: 38 Ostrzeżenie: 0
ok od nowa jeszcze raz


zainstalowałem program  mam na pulpicie telefonu ustawiony widżet który dane pokazuje poprawnie 
przyciskam na widżet i przechodzi w okno programu w tym momencie pojawia sie nowa szata programu . na górze nazwa sterownika poniżej cała tabela temp CO temp CWU..... na samym dole pobieranie informacji o sterowniku. I na tym koniec nic wiecej sie nie dzieje nie moge wejsc w żadne ustawienia nic kompletnie. po jakimś czasie komunikat 
Przepraszamy działanie eSterownik Mobile nie odpowiada. 
2012-12-15 16:19
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Spróbuj całkowicie odinstalować program i zainstalować ponownie.
2012-12-15 17:00
  szekspir Posts: 70 Ostrzeżenie: 0

Witam.

Posiadam sony xperia U z androidem 2.3.7. Podczas wejścia w Programator pompy cyrkulacyjnej oraz Programator ogrzewania podłogowego mam komunikat:

"Wystąpił błąd podczas odczytywania parametrów. Proszę spróbować ponownie!".

Ma ktoś podobny problem?
2012-12-15 17:50
  ven Posts: 607 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM
Twoja wersja sterownika nie posiada tych programatorów. Możesz zaktualizować sterownik.
2012-12-15 18:39
  wizzle Posts: 95 Ostrzeżenie: 0
Darase, chodzi o to, że nie każdy wrzuca widgety. Ja, jak i wielu innych używamy tylko aplikacji jako programu do wyświetlania i zmiany parametrów. Widgety jakoś wizualnie mi nie leżą. Dlatego właśnie w takim przypadku brakuje okien. Dodatkowo zniknęła możliwość ustawienia własnej tapety w aplikacji - mam nadzieję, że wróci ta opcja.
Jak już wcześniej pisałem nadal wnioskuję o możliwość dodania większej ilości okien - w opcjach programu wybieramy 6, 8 lub 10. Jak komuś będzie za dużo to ustawi standardowo 6. Jak za mało - zmieniamy na mniejszą siatkę, ale za to z większą ilością wyświetlanych danych. Na tablet to będzie super sprawa + własna tapeta
Co wy na to?
2012-12-15 18:57
  hetmanpoz Posts: 38 Ostrzeżenie: 0
ven napisał » 2012-12-15 15:19
Spróbuj całkowicie odinstalować program i zainstalować ponownie.

Zrobiłem jak poradziłeś. zapowiadało sie ok ale do momentu jak nie chce wybrać sterownik wtedy problem wraca. 
czy jest możliwość że mam za starą wersje androida 
bo nic innego mi nie przychodzi do głowy
First pagePrevious page1 / 29Next pageLast page
Users on-line: Enia, jetem

Recently added

Piotr Sypień - dom

See more

Wyszukiwarka

Wpisz moc kotła do wyszukiwarki - zobaczysz wszystkie kotł...

See more

Bruli.pl

Chcesz dowiedzieć si więcej o sterowniku bruli.pl ?...

See more

eCoal.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej o sterowniku eCoal.pl ?...

See more