Forum eSterownik.pl Zmiana adresu IP dla sterowników 2.1/2.4 Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
PrzemekP
![]() |
krugeer napisał » 2025-04-21 20:23 w jaki sposób moge to odpalić po localu ? Jak możesz sprawdź czy na telefonie też są problemy. Oczywiście telefon musi być też w sieci tej samej co sterownik. Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś program antywirusowy blokuje stronę - czasami tak się działo z tymi starymi sterownikami. |
|||
|
||||
krugeer
![]() |
niestety to nie anty wirus , wyłączyłem wszystko co moglem na kompie i dalej nie ładuje sie po localu , teraz na wszystkich stronach wyskakuje taki komunikat : "Sorry, the page you requested was not found." a powiedz mi jeszcze czy na karcie SD co jest w płycie gółwnej są jakieś ważne dane ?jezeli tak to skad moge je pobrać bo chyba padła mi ta karta :( i czy mogę ją zastąpić nową o wiekszej pojemności ? ciezko jest teraz dostać taką małą karte SD |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
Na karcie SD jest lokalna strona www oraz są przechowywane dane do wykresów. Co do karty możesz spróbować i wyciągnąć ja z sterownika i podpiąć do kompa, zgrać co się da i wrzucić na nową kartę (lub sformatowana starą).
Co do pojemności to 4GB powinna dzialac i chyba 8GB też |
|||
|
||||
krotom
![]() |
A u mnie kicha.
Podmieniłem adres IP na taki, który mam tu w profilu a mimo to nadal wyświetla mi się komunikat na przeglądarce (na PC) "Urządzenie nie podłączone !" :/ Restartowałem sterownik, diody po jego ponownym uruchomieniu mrugają jak mrugały za czasów kiedy to hulało... a mimo to nie działa :( |
|||
|
||||
PrzemekP
![]() |
krotom napisał » 2025-04-23 21:40 A u mnie kicha. Podmieniłem adres IP na taki, który mam tu w profilu a mimo to nadal wyświetla mi się komunikat na przeglądarce (na PC) "Urządzenie nie podłączone !" :/ Restartowałem sterownik, diody po jego ponownym uruchomieniu mrugają jak mrugały za czasów kiedy to hulało... a mimo to nie działa :( Na spokojnie - napisz dokładnie jaki adres podmieniłeś i na jaki? Czy masz dostęp do sterownika lokalnie? Jaki jest stan opcji Zdalny Serwer - możesz sprawdzić to na panelu sterownika. |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||