Forum eCoal.pl v3.5 Brakujący schemat układu Subskrybuj | ||||
|
||||
trskrzypczyk
|
Witam. Odpaliłem esterownik po raz pierwszy od wiosny. Poprzednio miałem normalny schemat całego układu a teraz tylko widzę takie info. Jak mam znaleźć schemat jak poprzednio? Czy ktoś ma podobnie?
dodane 2024-09-27 19:42Witam. Odpaliłem esterownik po raz pierwszy od wiosny. Poprzednio miałem normalny schemat całego układu a teraz tylko widzę takie info. Jak mam znaleźć schemat jak poprzednio? Czy ktoś ma podobnie? |
|||
|
||||
Jaca25
|
Witam - pytanie mam 2 obiegi podłogówki góra i dół i na schemacie nie mogę do drugiego obiegu CO2 ustawić pompa podłogowa+zawór 4d / nie ma tej opcji w TYP OBWODU / w pozostałych obwodach 3,4,5,6 jest ta opcja, może ktoś pomoże, z góry dzięki
|
|||
|
||||
berni641
|
No szkoda, fajny był poprzedni schemat kotła z animacją, jeden rzut oka i wszystko było widoczne... Lepsze jest wrogiem dobrego, Panowie z ES :-(
|
|||
|
||||
rj1972
|
Jaca25 napisał » 2024-09-29 11:19 Witam - pytanie mam 2 obiegi podłogówki góra i dół i na schemacie nie mogę do drugiego obiegu CO2 ustawić pompa podłogowa+zawór 4d / nie ma tej opcji w TYP OBWODU / w pozostałych obwodach 3,4,5,6 jest ta opcja, może ktoś pomoże, z góry dzięki Pomiń obwód CO2 i skonfiguruj sobie obwód CO3. Ale trzeba dobudować moduł rozszerzeń. |
|||
|
||||
berni641
|
Witam, czy ktoś wie jak sterować w trybie ręcznym podajnikiem, pompą, zaworem 4-d na nowej "wizualizacji" ?
|
|||
|
||||
rafalsk
|
||||
|
||||
berni641
|
||||
|
||||
MateoKoc
|
W sumie brak schematu uderza w nowych użytkowników.
Więcej czasu zajmuje im ogarnięcie pracy sterownika. Starzy sobie poradzą. |
|||
|
||||
downhill
|
Czyli nie ma będzie już tego schematu? :( Czy zrobienie aktualizacji nie zmieni tego faktu?
|
|||