Forum bruli.pl v3.5 Brak statystyk Subskrybuj | ||||
|
||||
rafalsk
|
Witam Zauważyłem brak statystyk od 26 maja. Do wczoraj wszytko było a dziś już brak. Coś się dzieje na platformie? Ktoś jeszcze zauważył czy to tylko u mnie?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
W ciemno strzelam, że zasyp z 25 maja nie ma wybranego paliwa, lub wybrane paliwo nie ma wpisanego współczynnika podawania paliwa
|
|||
|
||||
rafalsk
|
PrzemekP napisał » 2024-06-03 07:06 W ciemno strzelam, że zasyp z 25 maja nie ma wybranego paliwa, lub wybrane paliwo nie ma wpisanego współczynnika podawania paliwa Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem? Pytanie też czemu statystyki były i zniknęły? No i jak ten zasyp naprawić. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
rafalsk napisał » 2024-06-03 08:00 Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem? Pytanie też czemu statystyki były i zniknęły? No i jak ten zasyp naprawić. Czyli robiąc zasyp ze strony - nie wybrałeś paliwa. Żeby naprawić - trzeba ten wpis o zasypie edytować. |
|||
|
||||
rafalsk
|
PrzemekP napisał » 2024-06-03 08:02 rafalsk napisał » 2024-06-03 08:00 Węgiel dokładnie ten sam co był do tej pory. Różnica w zasypie jedynie polega na tym, że robiony był z poziomu strony. Może tu leży problem? Pytanie też czemu statystyki były i zniknęły? No i jak ten zasyp naprawić. Czyli robiąc zasyp ze strony - nie wybrałeś paliwa. Żeby naprawić - trzeba ten wpis o zasypie edytować. Robiąc zasyp z poziomu strony mam możliwość tylko wpisania kilogramów. Nic więcej. Edytując zasyp mam tam ilość, data oraz notatka "auto" |
|||
|
||||
PrzemekP
|
rafalsk napisał » 2024-06-03 08:12 Robiąc zasyp z poziomu strony mam możliwość tylko wpisania kilogramów. Nic więcej. Edytując zasyp mam tam ilość, data oraz notatka "auto" Sprawdź teraz. |
|||
|
||||
rafalsk
|
Już wszystko działa. Udało się usunąć wpis o zasypie i statystyki wróciły. Dzięki za zainteresowanie. |
|||