Forum eSterownik.pl esterownik.pl nie zapisuje logowania Subskrybuj | ||||
|
||||
MarcinJ
|
Od pewnego czasu mam problem - mam na pasku zakładek skrót do mojego urządzenia, które można było podejrzeć bez logowania. Od niedawna zauwazyłem, że link przenosi mnie na główną stronę platformy i dopiero po zalogowaniu mogę podejrzeć moje urządzenie. Jednak logowanie nie zapamiętuje się i za każdym nowym uruchomieniem komputera muszę wpisywać login i hasło na nowo.
Ktoś wie, co może być przyczyną? |
|||
|
||||
PrzemekP
|
MarcinJ napisał » 2024-04-22 20:02 Od pewnego czasu mam problem - mam na pasku zakładek skrót do mojego urządzenia, które można było podejrzeć bez logowania. Od niedawna zauwazyłem, że link przenosi mnie na główną stronę platformy i dopiero po zalogowaniu mogę podejrzeć moje urządzenie. Jednak logowanie nie zapamiętuje się i za każdym nowym uruchomieniem komputera muszę wpisywać login i hasło na nowo. Ktoś wie, co może być przyczyną? A czy wcześniej Twój sterownik był publiczny ? Prawdopodobnie tak, dlatego mogłeś podejrzeć bez logowania. Teraz nie jest i to może być przyczyną, że platforma woła o logowanie. W systemie logowania / zapamiętywania sesji użytkownika nic się nie zmieniło. |
|||
|
||||
MarcinJ
|
O, i się wyjaśniło. Dzięki za wskazówkę, teraz jest po staremu - widzę bez logowania, a jak potrzeba coś zmienić to loguję się itp.
|
|||