Forum Pello v3.5 Problem z wyświetlaczem CD2 - Pello Subskrybuj | ||||
|
||||
piotrmorka
|
Witam.
Od pewnego czasu borykam się z drobną sprawą dotyczącą wyświetlacza od sterownika Pello. Od jakiegoś czasu wydaje z siebie lekko słyszalne piszczenie oraz na ciemnym tle widać jak parę linii w poziomie mruga. Sam piec (sterownik) działa właściwie. Mam się czymś martwić bo jego żywot się kończy czy to jakaś błachostka, którą można w zaciszu domu naprawić? Może zgłosić to do serwisu? Pozdrawiam i dzięki za rady dodane 2024-04-22 17:17 dodane 2024-04-22 17:17Tak to wygląda na wygaszaczu |
|||
|
||||
mnich
|
Witam
W panelu prawdopodobnie do wymiany jest wyświetlacz. Najlepiej przysłać do nas na serwis. |
|||
|
||||
piotrmorka
|
Dziękuje za odpowiedź.
W tej sprawie już z Państwem się kontaktowałem. Wyświetlacz trafi do Państwa na serwis. PS. Miło że tu zaglądacie dodane 2024-05-08 22:02Niestety... Szczęście w nieszczęściu. Serwis stwierdził iż z panelem jest wszystko ok. Zamontowałem go spowrotem ale problem zakłóceń występuje nadal. Macie może jakieś sugestie co może się u mnie dziać? Dodam iż zamontowałem filtr na kablu przy panelu ale to nie pomogło. dodane 2024-05-21 21:34Problem się niestety pogłębia. Proszę o pomoc i sugestie. |
|||