Forum eCoal.pl v3.5 Błąd karty pamięci Subskrybuj | ||||
|
||||
Krzepow
|
Witam
Mam problem , wyskakuje mi "błąd karty pamięci" Piec się zatrzymuje i wyje alarm. Co się mogło stać? Co znajduje się na karcie pamięci, oprogramowanie? Czy bez karty pamięci może piec działać? Oprogramowanie 1.1.28.1 Wersja sprzętu 3.5 Proszę o pilna pomoc |
|||
|
||||
gwarek
|
Najlepiej zacząć do formatowania tej karty .... Trzeba się zalogować przez www bezpośrednio na sterownik tzn. lokalnie. |
|||
|
||||
Krzepow
|
gwarek napisał » 2024-01-15 20:48 Najlepiej zacząć do formatowania tej karty .... Trzeba się zalogować przez www bezpośrednio na sterownik tzn. lokalnie. A są tam jakieś pliki na karcie pamięci bez których piec nie może pracować? Bo jeśli zrobię format karty to skasuje jakieś ważne pliki i uwale piec. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Krzepow napisał » 2024-01-15 20:56 A są tam jakieś pliki na karcie pamięci bez których piec nie może pracować? Bo jeśli zrobię format karty to skasuje jakieś ważne pliki i uwale piec. Możesz śmiało formatować - na karcie nie ma żadnych plików które odpowiadają za działanie sterownika - algorytmów |
|||
|
||||
Krzepow
|
PrzemekP napisał » 2024-01-15 21:06 Krzepow napisał » 2024-01-15 20:56 A są tam jakieś pliki na karcie pamięci bez których piec nie może pracować? Bo jeśli zrobię format karty to skasuje jakieś ważne pliki i uwale piec. Możesz śmiało formatować - na karcie nie ma żadnych plików które odpowiadają za działanie sterownika - algorytmów Czyli mogę też włożyć nową kartę pamięci. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Krzepow napisał » 2024-01-15 21:08 Czyli mogę też włożyć nową kartę pamięci. tak, bez problemu. Czasami będzie wymagane formatowanie karty - można zrobić to jak dobrze pamiętam przez stronę lokalną. |
|||