Forum eCoal.pl Podłączenie do internetu Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
Gromaszka
|
8AB45EBFCF
dodane 2024-11-08 19:418AB45EBFCF |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Gromaszka napisał » 2024-11-08 19:41 8AB45EBFCF dodane 2024-11-08 19:418AB45EBFCF Nie widzę nigdzie takiego sterownika. Nie jest dodany do bazy, nie próbuje się łączyć z usługą - nie masz żadnego sterownika dopisanego do swojego konta. |
|||
|
||||
Gromaszka
|
Usunąłem ten sterownik bo nie działało. Dodałem teraz nowy
10985F013D |
|||
|
||||
PrzemekP
|
No i wszystko działa. Sterownik jest online, można podejrzeć go zdalnie
|
|||
|
||||
Gromaszka
|
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam |
|||
|
||||
Sroska
|
Witam.
Próbuje podłączy. Sterownik ecoal 2.1 do internetu przez przewód. Podjąłem próbę zalogowania się przez sieć wewnętrzna i się udało. Niestety przez serwer zdalny nie mogę się podłączyć. Pisze żebym sprawdził bramę i maskę... Proszę o pomoc |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Sroska napisał » 2024-11-12 21:14 Witam. Próbuje podłączy. Sterownik ecoal 2.1 do internetu przez przewód. Podjąłem próbę zalogowania się przez sieć wewnętrzna i się udało. Niestety przez serwer zdalny nie mogę się podłączyć. Pisze żebym sprawdził bramę i maskę... Proszę o pomoc Jakie masz ustawienia Adresu IP, Maski i Bramy w sterowniku ? Więcej info jak sprawdzić i ustawić znajdziesz w FAQ |
|||
|
||||
Sroska
|
W sieci lokalnej udało mi się podłaczyć i dziła natomiast nie dam rady dodać urządzenia na platformie estetów ok.
dodane 2024-11-15 18:17 Sroska napisał » 2024-11-12 21:14 Witam. Próbuje podłączy. Sterownik ecoal 2.1 do internetu przez przewód. Podjąłem próbę zalogowania się przez sieć wewnętrzna i się udało. Niestety przez serwer zdalny nie mogę się podłączyć. Pisze żebym sprawdził bramę i maskę... Proszę o pomoc Ostrzeżenie: 0 W sieci lokalnej udało mi się podłaczyć i dziła natomiast nie dam rady dodać urządzenia na platformie estetów ok |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Sroska napisał » 2024-11-15 18:17 W sieci lokalnej udało mi się podłaczyć i dziła natomiast nie dam rady dodać urządzenia na platformie estetów ok. Nie napisałeś nic o ustawieniach o które pytałem wyżej. |
|||
|
||||
Sroska
|
||||
|
||||
PrzemekP
|
Czy na pewno brama w twojej sieci ma końcówkę 254?
|
|||
|
||||
Sroska
|
Jak to sprawdzić.?
|
|||
|
||||
PrzemekP