Forum eCoal.pl Podłączenie do internetu Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
KKArek2022
|
Domyslam sie tylko czy zostana ustwienia ktore ma do tej pory czy musze sobie zrobic zdjecia i wszystko ustawiac na nowo po aktualizacji
dodane 2024-12-01 21:14I rozumiem ze mam zalogowac sie przez IP ktore jest na piecu i tam w opcjach dac aktualizuj strerownik |
|||
|
||||
PrzemekP
|
KKArek2022 napisał » 2024-12-01 21:14 Domyslam sie tylko czy zostana ustwienia ktore ma do tej pory czy musze sobie zrobic zdjecia i wszystko ustawiac na nowo po aktualizacji dodane 2024-12-01 21:14I rozumiem ze mam zalogowac sie przez IP ktore jest na piecu i tam w opcjach dac aktualizuj strerownik W teorii żadne ustawienia nie powinny być nadpisane podczas aktualizacji - ale wiadomo jak teoria ma się z praktyką. Aktualizację wywołasz ze strony lokalnej - dokładnie tak jak piszesz. Jeżeli możesz wstrzymaj się do jutra - będzie serwis pod telefonem do godziny 18 - jakby coś poszło nie tak chłopaki na pewno pomogą. |
|||
|
||||
KKArek2022
|
Super dzieki za pomoc jutro z rana siade do aktualizacji zaraz podejde do pieca porobie fotki dla swietego spokoju i mam nadzieje ze wszystko pojdzie bez zadnych problemow
dodane 2024-12-02 09:31Jeszcze tylko jedno jak rozpoznam ze sterownik sie zaktualizowal |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona3 / 3Następna stronaOstatnia strona | ||||