W nowym sofcie do sterowników PELLO dodaliśmy obsługę BUFORA. Więcej informacji na forum lub w tym pliku
Forum  bruli.pl  Brak wykresów stary bruli Subskrybuj
2023-12-10 08:40
  JacekJI Posts: 681 Ostrzeżenie: 0
Cześć,

Rzadko tu bywam, więc przepraszam jeśli to było

Nie działają wykresy na stronie, a w aplikacji w ogóle pisze błąd i nie działa aplikacja.
Też tak macie?
2023-12-11 07:11
  PrzemekP Posts: 1503 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Najprawdopodobniej problem z kartą SD
2024-01-14 21:13
  quadproficz Posts: 25 Ostrzeżenie: 0
Mam stejný problem. že by odešla více lidem SD karta v jeden den?

Píše mi to dva dny : WYKRES - Brak Danych

A co mám udělat? Vyměnit SD kartu? (naformátovat?)
2024-01-15 08:48
  PrzemekP Posts: 1503 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
quadproficz napisał » 2024-01-14 21:13
Mam stejný problem. že by odešla více lidem SD karta v jeden den?
Píše mi to dva dny : WYKRES - Brak Danych
A co mám udělat? Vyměnit SD kartu? (naformátovat?)

Spróbuj zgrać z karty SD co się da, sformatuj kartę (lub użyj nowej), wgraj wcześniej ściągnięte pliki i włóż kartę do sterownika - jeżeli problem był z kartą powinno pomóc
2024-01-15 18:31
  quadproficz Posts: 25 Ostrzeżenie: 0
hmm, tak kartu jsem vyndal, je zcela ok, překopíroval jsem data, kartu zformátoval, nahrál zpět data, a nepomohlo to.
teď zkusím ještě jinou kartu, ale nemám tak malou. Nejmenší jsem našel 64GB, tak nevím, jestli to pomůže
dodane 2024-01-15 18:31tak nejde. není to třeba starou verzí firmware?

protože aplikace na telefonu mi taky nefunguje.
2024-01-15 20:00
  PrzemekP Posts: 1503 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Wykresy na stronie sterownika działają poprawnie. Statystyki też są OK. Karta SD działa poprawnie i dane wyglądają OK.
Jeżeli chodzi o aplikację to aplikacja do starych sterowników została usunięta z Play Store - pracujemy aby ją przywrócić, niestety wymaga to przerobienia aby dostosować do aktualnych wymogów Google.
2024-01-15 20:16
  quadproficz Posts: 25 Ostrzeżenie: 0
aaaha, google. ano, google nepracuje.
edge pracuje
dekuji

aplikace v telefonu ... aha. a pomohla by aktualizace firmware sterownika?
dodane 2024-01-15 20:16nepomohlo by v googlu nahrát nějaký addon?
2024-01-15 20:23
  PrzemekP Posts: 1503 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
quadproficz napisał » 2024-01-15 20:16
aaaha, google. ano, google nepracuje.
edge pracuje
dekuji

aplikace v telefonu ... aha. a pomohla by aktualizace firmware sterownika?

Nie, aktualizacja nic nie zmieni.
Users on-line: Andrew30, clank, melon12, ogniwo20kw1, wujek22