Forum bruli.pl Brak wykresów stary bruli Subskrybuj | ||||
|
||||
JacekJI
|
Cześć,
Rzadko tu bywam, więc przepraszam jeśli to było Nie działają wykresy na stronie, a w aplikacji w ogóle pisze błąd i nie działa aplikacja. Też tak macie?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
Najprawdopodobniej problem z kartą SD
|
|||
|
||||
quadproficz
|
Mam stejný problem. že by odešla více lidem SD karta v jeden den?
Píše mi to dva dny : WYKRES - Brak Danych A co mám udělat? Vyměnit SD kartu? (naformátovat?) |
|||
|
||||
PrzemekP
|
quadproficz napisał » 2024-01-14 21:13 Mam stejný problem. že by odešla více lidem SD karta v jeden den? Píše mi to dva dny : WYKRES - Brak Danych A co mám udělat? Vyměnit SD kartu? (naformátovat?) Spróbuj zgrać z karty SD co się da, sformatuj kartę (lub użyj nowej), wgraj wcześniej ściągnięte pliki i włóż kartę do sterownika - jeżeli problem był z kartą powinno pomóc |
|||
|
||||
quadproficz
|
hmm, tak kartu jsem vyndal, je zcela ok, překopíroval jsem data, kartu zformátoval, nahrál zpět data, a nepomohlo to.
teď zkusím ještě jinou kartu, ale nemám tak malou. Nejmenší jsem našel 64GB, tak nevím, jestli to pomůže dodane 2024-01-15 18:31tak nejde. není to třeba starou verzí firmware? protože aplikace na telefonu mi taky nefunguje. |
|||
|
||||
PrzemekP
|
Wykresy na stronie sterownika działają poprawnie. Statystyki też są OK. Karta SD działa poprawnie i dane wyglądają OK.
Jeżeli chodzi o aplikację to aplikacja do starych sterowników została usunięta z Play Store - pracujemy aby ją przywrócić, niestety wymaga to przerobienia aby dostosować do aktualnych wymogów Google. |
|||
|
||||
quadproficz
|
aaaha, google. ano, google nepracuje.
edge pracuje dekuji aplikace v telefonu ... aha. a pomohla by aktualizace firmware sterownika? dodane 2024-01-15 20:16nepomohlo by v googlu nahrát nějaký addon? |
|||
|
||||
PrzemekP
|
quadproficz napisał » 2024-01-15 20:16 aaaha, google. ano, google nepracuje. edge pracuje dekuji aplikace v telefonu ... aha. a pomohla by aktualizace firmware sterownika? Nie, aktualizacja nic nie zmieni. |
|||
|
||||
wimar
|
Kiedy będzie aplikacja na telefon dla starego sterownika brulion w sklepie Play?
|
|||
|
||||
PrzemekP
|
||||