W nowym sofcie do sterowników PELLO dodaliśmy obsługę BUFORA. Więcej informacji na forum lub w tym pliku
Forum  eSterownik.pl  Problem z połączeniem ze sterownikiem Subskrybuj
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
2023-05-03 07:56
  shake_all Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Cześć
Od wczoraj nie mogę połączyć się z piecem. Nie działa ani lokalnie i przez apke. Internet do pieca powinien dochodzić bo ten sam kabel podpiąłem do laptopa i jest wszystko ok. Reset routera , switcha i pieca nic nie daję. W sterowniku wchodząc w zakładkę internetu jest info : "zdalny serwer łączenie". Czy możecie mi jakoś pomóc?
2023-05-03 07:59
  DKo70 Posts: 2435 Ostrzeżenie: 0
Hej. Coś jest na rzeczy bo u mnie jest ten sam problem. Internet po lanie a nie łączy. 
2023-05-03 08:11
  jerzypukowiec Posts: 7 Ostrzeżenie: 0
Hej od wczoraj nie mogę połączyć się z piecem. czyżby konserwacja.Pozdrawiam
2023-05-03 08:20
  zakatek Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
U mnie to samo. Nie można połączyć się z piecem. Pozdrawiam
2023-05-03 08:52
  zgolab Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Cześć 
Ja mam tak samo od wczoraj.
Pozdrawiam 
2023-05-03 08:53
  jaco1976 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam wszystkich
U mnie tez problem nie mogę się połączyć. Pozdrawiam
2023-05-03 08:56
  ferdek77 Posts: 12 Ostrzeżenie: 0
Witam, myślałem, że coś mi "padło" ale widzę, że to nie tyko u mnie jest problem, żadne resety i inne sztuczki nie pomogły
Pozdrawiam
2023-05-03 09:13
  kociolek14 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
witm u mnie to samo
2023-05-03 09:33
  damian203 Posts: 135 Ostrzeżenie: 0
Witam, ja również potwierdzam - brak połączenia z serwerem. Sterowniki w nowej wersji działają. Czyżby nas, starych użytkowników porzucono?
2023-05-03 10:18
  alkapone Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Pozdrawiam. Od wczoraj brak połączenia z piecem.
2023-05-03 10:18
  renmar77 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Cześć wszystkim użytkownikom, u mnie ten sam problem, zacząłem już kombinować co mogło się stać, dobrze, że wszedłem na grupę, to już wiem, że problem nie leży po mojej stronie, pewnie jakaś niezapowiedziana konserwacja, albo inna awaria, pozdrawiam
2023-05-03 11:47
  shake_all Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
Zaczęło działać. Nie wiem tylko dlaczego lokalnie przez stronę nie mogę wejść. Tylko białe tło.
2023-05-03 12:25
  renmar77 Posts: 2 Ostrzeżenie: 0
No działa, jak samo przestało, tak i samo zaczęło bez żadnej ingerencji. A jak już tu jestem, to proszę was koledzy o pomoc, bo ja tylko przez stronkę mogę wchodzić, apkę zainstalowałem ale nawet się nie uruchamia, wyświetla tylko białą stronę, proszę o pomoc, może złą zainstalowałem, dzięki 
2023-05-13 09:08
  radek_w1 Posts: 3 Ostrzeżenie: 0

Witam

U mnie też problem. Co się dzieje?
2023-10-09 18:39
  Bohumil1972 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Ten sam problem.
2023-10-09 21:11
  PrzemekP Posts: 1531 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
Bohumil1972 napisał » 2023-10-09 18:39
Ten sam problem.

Ten sam problem czyli jaki ? 
Jak sterownik nie jest podłączony do internetu to ciężko cokolwiek na nim zrobić.
2023-10-24 07:38
  fela1234 Posts: 1 Ostrzeżenie: 0
Witam czy ktoś ma podłączony sterownik do internetu przez tzw.wzmacniacz Internetu oczywiście przez kabel i czy to działa Przeniesiony z wątku: Migracja na nową usługę
2023-10-24 07:51
  PrzemekP Posts: 1531 Ostrzeżenie: 0 ELEKTRO-SYSTEM / ADMIN
fela1234 napisał » 2023-10-24 07:38
Witam czy ktoś ma podłączony sterownik do internetu przez tzw.wzmacniacz Internetu oczywiście przez kabel i czy to działa 

Zakładam, że piszesz o urządzeniu typu WiFi Range Extender. Tak działa.
2023-10-24 17:57
  MateoKoc Posts: 474 Ostrzeżenie: 0
fela1234 napisał » 2023-10-24 07:38
Witam czy ktoś ma podłączony sterownik do internetu przez tzw.wzmacniacz Internetu oczywiście przez kabel i czy to działa 


Mam
 TP-LINK TL-WA850RE i działa bez problemu.
2023-10-24 18:13
  leON22 Posts: 6510 Ostrzeżenie: 3
fela1234 napisał » 2023-10-24 07:38
Witam czy ktoś ma podłączony sterownik do internetu przez tzw.wzmacniacz Internetu oczywiście przez kabel i czy to działa 

U mnie od początku śmiga Netgeer EX3700, warunek działania w miejscu gdzie ma być ten repeater musi być sygnał ( zasięg wifi ) z głównego routera  
First pagePrevious page1 / 2Next pageLast page
Users on-line: