Forum eCoal.pl v3.5 Duże spieki i strata w paliwie Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona11 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
faco
|
Ten piec chyba jeszcze nie pracował tak od początku istnieją jak widzę cofając się na wykresach. I znów słyszę ze się nie znam albo głupoty pisze
Proszę @oxalis3 kontynuować, do tyle zrobiłem resztę Panu zostawiam Czeka mnie inna robota 👍 |
|||
|
||||
rj1972
|
Panowie, trochę opanujcie się. Też kiedyś a nawet nie dawno wdałem się w dyskusję której dzisiaj żałuję. Łatwiej komuś nawrzucać a później nie mieć okazji się zrehabilitować. Faco ustawiliście kociołek i zawory tak, że to działa poprawnie. Ale uwzględnij propozycję oxalis3 jako realną bo chyba ma V2.4. Osobiście poleciałem do tematu za daleko pod kątem automatyki a bez niej czuję się jak kret na powierzchni. Obecnie układ wg wykresów działa poprawnie. Ale podobno wykresy nie grzeją . Tutaj jest potrzeby kardiolog i okulista ale vs. 2.4. |
|||
|
||||
faco
|
Jak nie grzeją , ja czytałem ze kolega od pieca, czuje się jak w Afryce
Priorytetem jak czytam, to jest za wszelką cenę oszczędność węgla, więc moje kroki zmierzały w tą stronę, bo jest jeszcze co ustawiać moim zdaniem i można faktycznie zejść z tym węglem, temperaturą. Ale zostawiam to bardziej doświadczonym kolegą. |
|||
|
||||
rj1972
|
Faco słusznie, cel uświęca środki. Nie krytykuję. Więc kontynuuj bo na razie to wygląda dobrze.
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona11 / 11Następna stronaOstatnia strona | ||||