Forum eCoal.pl v3.5 Problem z poprawnym ustawieniem pieca EKO OGNIWO PLUS M 20KW Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
konto usunięte
|
Jak jest własciciel teraz i ma możliwość zobaczyć jak to sie pali , ewentualnie jak sa kalafiory to rozbić to zeby ten palinik miał mozliwośc nagrzać ten kocioł
|
|||
|
||||
leON22
|
leON22 napisał » 2023-02-05 13:33
Osobiście na miejscu @Model17 kupiłbym na próbę inny opał i zasypał w zamian za tego miód cud Marcela |
|||
|
||||
faco
|
Ja tam nic nie dotykam i czekam na efekty
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Kolego model wez no tam zerknij jak to się pali , powinien tam być duzy płomien na palniku
|
|||
|
||||
Model17
|
Tak jak pisałem wcześniej niestety sprawa jest utrudniona ponieważ dom jest w trakcie remontu i nie ma mnie tam cały czas. Jak najszybciej będę mógł to się pojawię i wyślę foto 😉
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
OK , ale jak zrobisz foto palnika to wazne tez jest zeby była dokładna godzina zby było można sobie na wykresie zobaczyć .
Cieżko jest zdalnie ustawić , bo jak sie wodzi zachowanie instalacji bo mamy czujniki , to już ze spalaniem troszkę cieżej bo mamy tylko spaliny i temperature kotła , no ale do wieczora sie pobawie , w tyg nie mam czasu |
|||
|
||||
leON22
|
faco napisał » 2023-02-03 18:20 @ leON22 wezmę parę zleceń od Ciebie, obciążę Cię Dałbym Ci ale jest mały problem , ty nie robisz tego za free |
|||
|
||||
faco
|
Najważniejsze to wiedza co się robi i jakie ma to przynieść rezultaty. Jeśli kogoś nie ma na miejscu to taka praca mija się z celem. Albo jest się zainteresowany usunięcia problemu albo się robi problem ludziom chcącym go usunąć
Tutaj w tym temacie nie ma zbieżności |
|||
|
||||
leON22
|
@faco dom nie ocieplony , stop nie ocieplony , nie szukaj dziury w całym , patrz i kibicuj a jak nie pomagasz to się nie odzywaj
PS. Patrz i ucz się jak to się robi za free . |
|||
|
||||
faco
|
Wybacz Leonie ale to mój czas, który mogę spożytkować na przyjemniejszych rzeczach. Do pracy też chyba nie chodzisz z przyjemności a aby mieć profit z tego, albo można i obie te rzeczy połączyć. Kolejna sprawa jak bym miał czekać na reakcje właściciela aż jegomość ruszy z łaską swoje 4 litery albo z łaską Cię dopuści do problemu to wracam do pierwszego mojego zdania dodane 2023-02-05 15:53 leON22 napisał » 2023-02-05 15:49 PS. Patrz i ucz się jak to się robi za free . Patrzę już 12 dni a tam dalej w tym samym miejscu jesteś |
|||
|
||||
leON22
|
To ty ...ujowo kibicujesz przez 12 dni , ja uprawnienia dostałem dopiero 3 dni temu Poczytaj temat od początku i zobacz co wnoszą twoje posty
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
A ja 2 godziny temu zająłem się tym kotłem , poczekam jeszcze aż sie bojler wygrzeje zmiennie jedną rzecz i jutro rano będzie można ocenić
|
|||
|
||||
faco
|
A co miały wnosić jak i tak od samego początku, były nie zauważane
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Leon a dlaczego stystyki tam nie działaja ?
|
|||
|
||||
leON22
|
Nie wiem , widać taki stan nie przeszkadza @Model17 , pewnie z niewiedzy ale nikt nie zaproponował żeby to uruchomić
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Moje uprawnienia nie dają mi tej mozliwosci , chyba tylko uprawnienia administratora , juz nie pamietam ostatnio to ze 2 lata temu ustawiałem jakis kocioł , a te co mam pod opieka nic nie trzeba robic
|
|||
|
||||
leON22
|
Administratora również nie tylko właściciel może edytować statystyki
|
|||
|
||||
Model17
|
||||
|
||||
konto usunięte
|
Nie wiem , szczęście mam ,
|
|||
|
||||
Model17
|
Ameno25 według mnie wygląda to bardzo dobrze patrząc na wykres. Zobaczę jak będę na miejscu jak wygląda sprawa z popiołem i dam znać
|
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona21 / 24Następna stronaOstatnia strona | ||||