W nowym sofcie do sterowników PELLO dodaliśmy obsługę BUFORA. Więcej informacji na forum lub w tym pliku
Forum  eCoal.pl v3.5  Kupię czujnik RM1+ BT4 Subskrybuj
2023-01-05 14:44
  grzegorzw84 Posts: 63 Ostrzeżenie: 0
Witam 
Tak się zastanawiam może ktoś chce  sprzedać swój czujnik RM1+ BT4
W jakieś okazyjnej cenie??
Taki własnie zestaw potrzebuje...
2023-01-05 16:09
  leON22 Posts: 6510 Ostrzeżenie: 3
A nie lepiej kupić w Sklepie ES -> RM1+BT4
2023-01-05 16:47
  grzegorzw84 Posts: 63 Ostrzeżenie: 0
200 zł już kosztuje..
Tak tylko myslałem ze ktoś ma do sprzedania..
A jeśli bym miał wydać te200 to chyba bym dołozył i kupił bezprzewodowy z Techa..
2023-01-05 18:07
  rj1972 Posts: 961 Ostrzeżenie: 0
To masz lepsze bo zawsze możesz rozbudować. Dodatkowy czujnik już trochę mniej. A może w międzyczasie znajdzie się coś do odkupienia. A może można negocjować indywidualnie?
2023-01-05 21:17
  leON22 Posts: 6510 Ostrzeżenie: 3
grzegorzw84 napisał » 2023-01-05 16:47
200 zł już kosztuje..
Tak tylko myslałem ze ktoś ma do sprzedania..
A jeśli bym miał wydać te200 to chyba bym dołozył i kupił bezprzewodowy z Techa..

Jak chcesz mieć w domu drogi termometr to możesz kupić Techa, którego nie sparujesz ze sterownikiem 
2023-01-05 22:01
  rj1972 Posts: 961 Ostrzeżenie: 0
Zgadzam się . Kompatybilny starter to podstawa w każdej materii.  Ta zabawka z Techa to tylko dodatek na komodzie. Tutaj pełny obraz i sterowanie z apki w telefonie gdzie kolwiek nie jesteś. I każdy z członków rodziny któremu apke zainstalusz na fonie może tym sterować. Sam żałuję że widząc ubiegłoroczne promocji  i nie skorzystałem 2. Ale święta i glupawka z tym związana. Rynek z drugiej ręki też istnieje. Skorzystałem 2 czujniki BT4 w cenie jednego. Ale to rzadkość . Pózniej apetyt rośnie w miarę jedzenia a jedyną przeszkodą to pytanie mojej żony A po co ci to potrzebne? Ale najpierw warto kupić zestaw startowy 👍i sprawdzić. Lepiej na to wydać 2 stówki jako sprawdzone niż za tyle samo nie sprawdzone. A wież lub nie to wciąga.  Pozniej będziesz  chciał  do tego BT4B bo kabel ogranicza. A zły wybór to dodatkowy kłopot i wbrw pozorom dodatkowy koszt lub zażenowanie. Lepiej raz a porządnie z perspektywą na przyszłość. Polecam
2023-01-06 16:39
  gwarek Posts: 582 Ostrzeżenie: 0

Mam BT4B i BT2A po 50zł od sztuki ....
Ale to tylko czujniki bez wyświetlacza
2023-01-09 21:56
  grzegorzw84 Posts: 63 Ostrzeżenie: 0
Czyli że co?
Tak na przyszłosc.. nie sparuje sterownika ecoal3.5
Z regulatorem z Techa??
2023-01-10 00:36
  leON22 Posts: 6510 Ostrzeżenie: 3
Sparujesz ale będzie on działał na zasadzie on/off jak termostat ( wł/wył pompę CO po dogrzaniu pomieszczenia) wg mnie to kiepskie rozwiązanie, w aplikacji i na stronie www nie będziesz widział temp.tylko na wyświetlaczu Techa, ale to Twój wybór. 
Users on-line: