Forum eCoal.pl v3.5 Problem z siłownikiem / zaworem 4D Subskrybuj | ||||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||
|
||||
faco
|
Szczerze powiedziawszy teraz to i ja widzę, bo każdą poprzednia jego fotografię widziałem jako znaczek pocztowy
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
faco napisał » 2022-12-03 17:58 Szczerze powiedziawszy teraz to i ja widzę, bo każdą poprzednia jego fotografię widziałem jako znaczek pocztowy Wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy i wybrać: "Otwórz obraz w nowej karcie" |
|||
|
||||
rj1972
|
Może zły wzrok. Może zły sprzęt. Może zła pora. Z tej perspektywy wszystko jasne
|
|||
|
||||
MateoKoc
|
rj1972 napisał » 2022-12-03 22:29 Może zły wzrok. Może zły sprzęt. Może zła pora. Z tej perspektywy wszystko jasne Zależy jak kto wrzuca grafikę. Jeżeli przez przycisk "zdjęcie" w edytorze posta, to wystarczy kliknąć w miniaturę i otwiera się większy obraz. Natomiast jeżeli poprzez odnośnik do grafiki znajdującej się w Internecie, to wtedy lepiej otwierać w nowej karcie. |
|||
|
||||
rj1972
|
Dzięki za podpowiedź. Trochę na forum obserwuję ale tego nie wiedziałem i myślę że to porada cenna nie tylko dla mnie
|
|||
|
||||
Rucki
|
Witam; czy ma Pan założoną przepustnice na wentylatorze ? |
|||
|
||||
Bogusinek
|
Witam,
Standardowy wentylator dodawany do kotła Ogniwo Eko Plus+ 16kW , jak mam być szczery nawet nie wiem... |
|||
Pierwsza stronaPoprzednia strona2 / 2Następna stronaOstatnia strona | ||||