Od poniedziałku (07.04.2025r) będą przenoszone usługi Zdalnego dostępu. Mogą wystąpić chwilowe przerwy w dostępie do usługi.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Dane archiwalne będą uzupełniać się systematycznie. Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Forum eCoal.pl v3.5 Gdzie znajdę opis zmian jakie wnoszą aktualizacje ? Subskrybuj | ||||
|
||||
Silenceres
![]() |
Witam,
dzisiaj pobrałem aktualizację 1.1.35.30 do sterownika eCoal v3,5 i chciałbym wiedzieć jakie wnosi zmiany. Czy jest to gdzieś opisane ? pozdrawiam
|
|||
|
||||
Jan727usz
![]() |
Cześć. Skąd pobrałeś aktualizację ? W plikach do pobrania jest aktualizacja eCoal 1,1,33,19 ale dla LCD 4,3 " typ CD1 a ja mam typ CD2 i wersję oprogramowania eCoal 1,1,31,16. Tej aktualizacji o której piszesz nigdzie nie widzę.
|
|||
|
||||
Silenceres
![]() |
Przez lokalne połączenie sieciowe ze sterownikiem.
Jest tam opcja aktualizuj sterownik. |
|||
|
||||
Jan727usz
![]() |
Możesz to tak dokładniej opisać bo nie mogę znaleźć. tego lokalnego połączenia ze sterownikiem
|
|||
|
||||
Silenceres
![]() |
Jak jestes na stronie lub aplikacji to wchodzisz w ustawienia / Informacje
Tam szukasz pozycji Ethernet ( aktualne) Ten adres IP ktiry tam masz wpisujesz w przeglądarkę. Tam wpisujesz login i haslo ( domyslne ) root / root i jesteś w środku Ważne abyś wowczas był podłączony do tej samej sieci lolalnej ![]() |
|||
|
||||
Jan727usz
![]() |
||||
|
||||
Silenceres
![]() |
Nikt nic nie wie, jakie zmiany wniosła nowa wersja ?
Dodam że poprzednią wersje jaką miałem to 1.1.35.1 Może majstry z eSterownik się wypowiedzą ? |
|||