Forum eCoal.pl EKOPLUS 25KW, Subskrybuj | ||||
|
||||
tomalawroc
|
Witam ,czy jest jakaś możliwość by spaliny wydostawały się z tyłu kotła ? ( czopuch i reszta połączenia szczelna ) Miałem wizytę kominiarza i po czyszczeniu komina, sadzy było po sam czopuch. Dlatego zauważyłem dym w tyłu kotła, teraz wszystko wyczyszczone i mam cofkę spalin z komina. Czy jest możliwość by była dziura za szufladą ?? Może ktoś się spotkał z takim przypadkiem
|
|||
|
||||
karoka65
|
jak Ci dymi z drzwiczek, zbiornika i gdzie tylko może to masz dalej coś zatkane, przeczyść dobrze kocioł
|
|||
|
||||
tomalawroc
|
Karoka - nie z drzwiczek tylko tył pieca - piec czysty - brałem od Ciebie palik i podajnik z płytą _ toyota
|
|||
|
||||
konto usunięte
|
Cze tmalawroc, pamiętam, że coś tam przerabialiśmy. Cofka w tym czasie (temp powyżej 32st) jest normalna. Ja Ci mówiłem, że trzeba na zetce dać wiatrak tłoczący. Jak masz pytania, to pisz na prv,.
|
|||
|
||||
karoka65
|
tomalawroc napisał » 2022-07-23 19:52 Karoka - nie z drzwiczek tylko tył pieca - piec czysty - brałem od Ciebie palik i podajnik z płytą _ toyota Pamiętam, pamiętam a idzie dojrzeć czy to z dołu się wędzi czy od góry kotła? czy tylko idzie wyczuć smród spalin a nie widać? |
|||